Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Міністр української культури відбілює російських «Сватів»...

Колишній гендиректор телеканалу Коломойського Олександр Ткаченко втілює гасло президента «какая разніца?»

Не встигло висохнути чор­нило під наказом прем’єр-міністра про призначення міністром культури екснар­депа від «Слуги народу», колишнього керівника теле­каналу «1+1» Олександра Ткаченка (на фото), як той узявся скасовувати санкції, які до недругів України за­стосовувала постмайданна влада. Новий керманич уже замовив слово за російсько­го актора Федора Добронра­вова, якому за Порошенка забороняли в’їзд в Україну і наклали табу на фільми за його участі.

ЯК ВІДОМО, телеканал Коломойсько­го відновив у себе показ совкового серіалу «Свати», який знімала студія «Квартал 95» і де грав Добронравов. Тепер Ткаченко видав своєрідну індульгенцію цьо­му актору, який публічно підтримував анек­сію Криму і незаконно їздив туди, минаючи український кордон. Міністр заявив, що ко­лишня заборона на в’їзд Добронравова в Україну не повинна заважати демонстрації у нас кінокартин, де він знімався. Зрештою, саму заборону новий патрон української культури вважає… незаконною. Каже: тре­ба розібратися з «чорними списками» діячів російської культури…

До слова, відміни показу «Сватів» в Україні торік домігся такий собі Сергій Кальченко, офіційний уповноважений Володимира Зеленського, коли той кан­дидував у президенти.

А Олександр Ткаченко, маючи великі владні повноваження, обіцяє «по-новому» подивитися на «дражливі» питання мови, релігії, інформаційної політики. Тож укра­їнців чекають нові приголомшливі новини із цих та інших сфер, за які Зеленський до­ручив відповідати колишньому гендирек­тору олігархічного телеканалу. Не виклю­чено, у нас висадиться десант «майстрів російської культури». На деяких україн­ських екранах ми вже бачимо концерти «звьозд"-українофобів, які за Порошенка і носа близько до нашого кордону не мо­гли сунути.

Схожі новини