Передплата 2024 ВЗ

Бойовик Гіві погрожує помстою за "Моторолу": стерти всі міста до Києва

  • 17.10.2016, 08:13
  • 7 365

Один з ватажків терористів "ДНР" на прізвисько Гіві обіцяє мстити за знищення "друга Арсенія" Мотороли.

Його цитують в понеділок сайти бойовиків, пише ЛІГА.net.

"Кожне місто, який ми захопимо до Києва, я буду рівняти з землею", — пообіцяв бойовик.

"Хто б це не зробив, всі дуже сильно будуть розплачуватися. Вся Україна. Відповідати буде весь український народ. За кожного вбитого потрібно вбити мільйон ворогів, ми це зробимо", — додав терорист.

Тимчук: "Ліквідація бойовика «Мотороли» спричинила конфлікт серед керівництва "ДНР"

Зараз у Донецьку проходить операція під керівництвом «МДБ».

Ліквідація в Донецьку одного з ватажків бандформувань «ДНР» «полковника» Арсена Павлова (позивний «Моторола») стала причиною конфлікту між керівництвом «МДБ» і «МВС ДНР». Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«На екстреній нараді «керівників силових відомств ДНР» представники керівництва «МДБ» нагадали про свої недавні попередження про наявність в Донецьку «низки професійно підготовлених українських ДРГ», що нібито не змусило «МВС ДНР» вжити вичерпних заходів для їхньої нейтралізації. У свою чергу, керівництво «МВС ДНР» звинуватило «МДБ» в бездіяльності, вказавши, що пошук і знешкодження ДРГ не входить в компетенцію «правоохоронців», і запропонувало терміново змінити керівництво «контррозвідки» і «антитерористичних підрозділів» в складі «МДБ», — йдеться у повідомленні.

«Одночасно в середовищі пересічних співробітників «МДБ» до версії про причетність до знищення Павлова української ДРГ ставляться скептично, вказуючи, що в разі подібної операції українські диверсанти обрали б більш простий спосіб ліквідації, що не вимагає проникнення в будівлю і мінування ліфта; поширюються чутки про ліквідацію «Мотороли» силами якоїсь «спецгрупи ФСБ РФ», — зазначає Тимчук.

Наразі, за його словами, в місті проходить операція під керівництвом «МДБ».

Він зазначає, що в «ДНР» органи військового управління (штаби частин і підрозділів ОК «Донецьк» («1-й АК ДНР»), «Республіканської гвардії», підрозділів «МДБ» і «МВС») приведені в «підвищені ступені готовності».

«Одночасно поширюються чутки про те, що на нещодавній нараді українських силовиків Петро Порошенко поставив завдання силового вирішення проблеми «ЛДНР» до кінця 2016 р. Чутки підкріплюються міфічними «даними військової розвідки ДНР» про прибуття в підрозділи ЗСУ на передову великої кількості «американських озброєнь і техніки», — підкреслює Тимчук.

Джерело: Тиждень.ua

Захарченко: "Cмертю Мотороли Порошенко оголосив нам війну"

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що замахом на Арсенія "Моторолу" Павлова Київ оголосив війну «ДНР».

Про це Захарченко заявив, коментуючи загибель Павлова, інформують "РИА Новости".

"Я так розумію, Петро Порошенко порушив перемир'я і оголосив нам війну", - заявив лідер сепаратистів.

Раніше "голова народної ради «ДНР" Денис Пушилін заявив, що смерть Мотороли - "терористичний акт, здійснений українською ДРГ, а Київ за допомогою цього вбивства розраховує розхитати ситуацію в «ДНР".

Шкіряк: «Моторолу "зачистили" професійно. За логікою, наступні в списку ФСБ Гіві, Ходаковський, Захарченко та Плотницький»

Радник глави МВС Зорян Шкіряк висловив думку про те, що Моторола загинув унаслідок дій ФСБ.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Оптимістична новина з тимчасово окупованого Донбасу. Терорист Моторола знищений у Донецьку! Професійно "зачистили" ще один, створений Кремлем, "продукт Новоросії". За логічного розвитку подій, наступними в списку ФСБ на ліквідацію стоять Гіві і Ходаковський, а за ними й самі Захарченко і Плотницький.

Нехай ця російсько-терористична сволота повбиває один одного і горить у пеклі! Виродки заслуговують тільки на такий кінець! Раніше-пізніше така доля спіткає кожного з цих потвор, а це лише питання часу", - написав Шкіряк.

Соцмережі повідомили про ганебну втечу з Донецька дружини Мотороли

Стало відомо, що дружина вбитого сьогодні в окупованому Донецьку терориста спішно намагається покинути місто.

Бачили, як Павлова Олена вибігла з під'їзду, де Моторолу в ліфті розірвало на шматки. З жінкою були охоронці, вони допомагали їй завантажити в машину кілька наспіх зібраних сумок і подали їй маленького сина. Поруч з жінкою перебувала і старша дочка бойовика.

"Кинула все, буде намагатися виїхати", "Ну не знаю, вийде чи ні, як би не спіймали на першому ж блокпосту і не повернули назад", "Занадто цінний свідок, багато чого може розповісти, і багато чого знає від свого вбитого нікчеми", - пишуть у соціальних мережах жителі Донецька.

"Павлова працювала в бригаді "Спарта", через неї проходили важливі документи, вона знала про фінансові потоки бойовиків, хто спонсорує бандитські угруповання і так далі", "Навіть якщо її зараз не приб'ють, як чоловіка, то напевно потім приберуть свої по-тихому, або хтось ненавмисно її переїде, підірве або пристрелить", - коментують сьогоднішню ліквідацію бойовика в соціальних мережах.

Найєм: «Моторола відкрито говорив, що розстріляв 15 осіб, але "Інтерпол" таки відмовився оголошувати його в розшук»

Ліквідованого вчора в Донецьку бойовика Арсенія Павлова (Моторола) так і не оголосили в міжнародний розшук по лінії Інтерполу, незважаючи на офіційні вимоги керівництва України.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм.

"Ще трохи про справедливість і здоровий ґлузд. Напевно, мало хто в курсі, що Арсена Павлова ("Моторола") досі не оголошено в міжнародний розшук по лінії "Інтерполу".

Це навряд чи б на щось сильно вплинуло, але факт є факт. У 2014 році росіянин Арсен Павлов сам під запис зізнався в тому, що розстрілював українських полонених. У травні минулого, 2015 року моніторингова група Amnesty International також повідомила про щонайменше п'ятьох свідків того, як Павлов убив полоненого захисника донецького аеропорту Ігоря Брановицького", - написав він.

Крім того, Найєм зазначив, що Україна ще торік офіційно звернулася в "Інтерпол" із вимогою додати Павлова в список розшукуваних осіб.

Геращенко назвала «Моторолу» приблудним заправщиком брудних машин

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко назвала убитого терориста «Моторолу» блудним заправником брудних машин.

Про це, як пише Politeka, вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«Російські ЗМІ називають приблудного заправника брудних машин «лідером ополченців». Тому що немає ніякого ополчення, ніякої «громадянської війни», а є російська агресія, ідейні натхненники якій сидять у Кремлі, а виконавці — всякий мотлох і непотріб, звезений з безкраїх російських просторів на Донбас... Яке «ополчення», такий і лідер...» — зазначила вона.

Маломуж озвучив дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли»

За словами генерала армії, українські спецслужби, як правило, не використовують такі методи терору.

Генерал армії України Микола Маломуж назвав дві можливі версії вбивства бойовика «Мотороли». Про це він повідомив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Наші спецслужби, як правило, не використовують такі методи терору. Тому якщо в бойовій ситуації проводилася така операція, то, зрозуміло, вона виправдана. Наразі ми знаємо ті оперативні дані, що йшли великі протиріччя між представниками військових структур так званих незаконних військових формувань і особливо «Мотороли». Вже було кілька замахів, навіть з пораненнями та обстрілами», — сказав Маломуж.

Він додав: «Тому є дві версії. Можливо, це дійсно внутрішні розборки, можливо, санкціоновані кураторами з Москви, тому що різні куратори. І з іншого боку, можлива причетність наших патріотів, наших спецслужб, які через свої можливості це зробили. Але таких фактів дуже мало, і ми не маємо такої потужної системи боротьби за кордоном з такими терористами».

Джерело: Телеканал 112

Служба безпеки України підтвердила смерть Мотороли

У Службі безпеки України підтвердили факт смерті одного з командирів проросійських сепаратистів Арсена Павлова, відомого під позивним Моторола.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив радник глави відомства Юрій Тандіт.

"Я можу підтвердити інформацію, що чоловік, який скоював злочини проти цілісності України і фактично нами був оголошений в розшук, убитий сьогодні у житловому будинку", - сказав Тандіт.

Також факт смерті бойовика підтвердив речник МВС Артем Шевченко.

"Терорист Арсеній "Моторола" Павлов - знищений. Схоже, що своїми ж спільниками по людиноненависницькому терористичному інтернаціоналу. Такий сумний кінець всіх таких виродків на нашій українській землі", - написав він в Facebook.

У "ДНР" загинув бойовик "Моторола"

Наразі у "ДНР" уже визнали факт загибелі бойовика.

У Донецьку загинув один із ватажків угруповання "ДНР" Арсен Павлов, відомий на прізвисько "Моторола". Як стало відомо, вибуховий пристрій в під'їзді російського бойовика закріпили на тросі ліфта. Про це інформує УНІАН.

За свідченнями очевидців, у п'ятому під'їзді будинку №121 по вулиці Челюскінців стався досить потужний вибух. Квартиру бойовика цілодобово охороняли озброєні люди.

Найімовірніше, що в якості вибухівки використовували пластид, а бомбу закріпили на тросі ліфта. "Мені винесло двері в перегородці і рознесло комору. Що у сусідів - я не знаю. Чую крики і що виносять людей", - розповіла одна з мешканок дев'ятиповерхового будинку.

За даними ЗМІ, внаслідок вибуху загинув також охоронець "Мотороли".

Наразі у "ДНР" уже визнали факт загибелі бойовика. Так, відповідну інформацію підтвердив "представник "ДНР" у контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі Денис Пушилін.

"Інформація підтверджується. Був закладений саморобний вибуховий пристрій. Зараз проводяться оперативні дії. Оголошено план перехоплення по місту", - повідомив Пушилін.

"Відомо, що в районі ліфта (будинку, де проживав Павлов) був закладений саморобний вибуховий пристрій, є кілька поранених людей ", - додав він.

Як стало відомо, У "Правому секторі" відхрестилися від знищення бойовика "ДНР" "Мотороли". Таку інформацію підтвердив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар українського об'єднання "Правий сектор" Артем Скоропадський

Зазначимо, що волонтер Роман Донік, посилаючись на інсайдерську інформацію, повідомив на своїй сторінці в Facebookпро таке. За його словами, до вбивства бойовика причетна 15 інтернаціональна бригада, а причиною скоєння злочину були особисті образи на адресу абхазьких бойовиків від дружини "Мотороли".

Як пише волонтер, командир відповідної бригади Абхаз (Ахра Авідзба) довго просив у людей з Кремля дозвіл на усунення. "І ось тільки зараз дозволили. Після повернення "Мотороли" з відрядження по зачистці бунтарів у Луганську", - зазначив Донік.

Натомість, підтвердження цій інформації поки не надходило.

Схожі новини