Передплата 2024 ВЗ

Луценко: “Блок Петра Порошенка на 124 окрузі підтримує кандидатуру Степана Курпіля”

Голова партії Блок Петра Порошенка, відомий політик Юрій Луценко під час візиту до Львова зробив офіційну заяву, що Блок Петра Порошенка на Сокальському 124 виборчому окрузі, що на Львівщині, підтримує кандидатуру представника ВО “Батьківщина” Степана Курпіля.

"Декілька тижнів тому я, як лідер партії, закликав усі політичні сили Майдану, що беруть участь у виборах, до узгодження сильніших з поміж нас. В першу чергу це треба зробити там, де можуть прошмигнути до українського парламенту одіозні діячі мафіозного минулого. Але не в меншій мірі це стосується і підтримки тих людей, які перебуваючи в лавах тої чи іншої партії були консолідуючим чинником Майдану, які себе гідно проявили.

На Львівщині нашим рішенням є підтримати депутатів, які офіційно висунула “Свобода”. При багатьох розходженнях, які ми маємо, “Свобода була і залишається нашим стратегічним союзником у будівництві держави.

А в 124-му Сокальському виборчому окрузі ми вирішили підтримати Степана Курпіля. Він є важливою фігурою, яка консолідувала український парламент і гідно представляла Львівщину. Будемо просити виборців врахувати наше рішення. Нехай йому щастить!"

Схожі новини