Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Головною зіркою Super Bowl 2024 стала… співачка

«Людина року» журналу Time Тейлор Свіфт пристрасно вболівала за бойфренда — гравця Kansas City Chiefs

Знаменита кантрі-виконавиця Тейлор Свіфт вибігла на поле, де пристрасно цілувалася зі своїм бойфрендом-футболістом... Фото obozrevatel.com
Знаменита кантрі-виконавиця Тейлор Свіфт вибігла на поле, де пристрасно цілувалася зі своїм бойфрендом-футболістом... Фото obozrevatel.com

У фінальному матчі NFL із американського футболу, Super Bowl, що відбувся днями у Лас-Веґасі (штат Невада), Kansas City Chiefs перемогли San Francisco 49ers. Одного з гравців «Чіфс», Тревіса Келса, підтримувала на трибунах володарка 14 премій «Ґреммі», кантрі-співачка Тейлор Свіфт.

Іще за добу до матчу за Суперкубок NFL, інформує obozrevatel.com, Тейлор Свіфт у рамках свого світового туру Eras мала концерт у японсько­му Токіо. Відразу після висту­пу співачка, яка 2023-го ста­ла «Людиною року» за версією журналу Time, полетіла до Лас-Веґаса — аби підтримати свого коханого Тревіса Келса, який у складі команди Kansas City Chiefs боровся за Super Bowl.

Після перемоги «Шефів» Тей­лор Свіфт взяла участь у святку­ванні з усіма гравцями команди з Канзас-сіті та їхніми близькими. Знаменита кантрі-виконавиця вибігла на поле, де пристрасно цілувалася зі своїм бойфрен­дом… Напередодні Super Bowl в соцмережах ширилися чут­ки, що після гри Тревіс зробить Тейлор пропозицію руки й сер­ця. Але на стадіоні цього не ста­лося… Можливо, футболіст вирі­шив зробити це пізніше, подалі від телевізійних камер?..