Передплата 2024 «Добрий господар»

Тренером воротарів у збірній Реброва буде Худжамов

Як повідомила Українська асоціація футболу (УАФ), головним тренером національної збірної України буде Сергій Ребров, який очолював еміратський клуб «Аль-Айн». До тренерського штабу Реброва також увійдуть Вісенте Ґомес, Альберто Босх і Гліб Платов.

Сергій Ребров. Фото ФК “Аль-Айн”
Сергій Ребров. Фото ФК “Аль-Айн”

Ґомес відповідатиме за тактику, повідомило джерело в УАФ, а Босх аналізуватиме супер­ників. До тренерського штабу Реброва також увійшов екс-голкіпер «Маріуполя» й «Шахтаря» Рустам Худжамов, який тренуватиме воротарів. «Рустам із самого початку був у шорт-листі Ре­брова, — цитує sport.ua джерело в УАФ. — Як тре­нер Худжамов вивчав закордонний досвід. Це однозначно підсилення для збірної».

«Збірна України — це дуже велика відпові­дальність, — заявив Сергій Ребров кілька днів тому. — Я зі своїм штабом почав працювати, уже кілька тижнів ми готуємось до найближчих матчі збірної. Дуже важливо, щоб національна коман­да гідно представила нашу велику державу».

12 червня збірна України зіграє у ФРН това­риський матч зі збірною Німеччини. Це буде юві­лейний, 1000-й матч в історії Бундестіму. А потім «синьо-жовті» проведуть два поєдинки відбору на Євро-2024 — 16 червня на виїзді проти збір­ної Північної Македонії, а 19 червня — на умовно своєму полі (у Словаччині) проти збірної Мальти.

Схожі новини