Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Михайла Мудрика «засікли» у Лондоні…

Можливо, тамтешній «Арсенал» усе-таки назбирав суму, яка влаштує донецький «Шахтар»?

5 січня 2023 року Михайло Мудрик відзначить свій 22-й день народження. І перехід до “Арсеналу”? Фото Twitter
5 січня 2023 року Михайло Мудрик відзначить свій 22-й день народження. І перехід до “Арсеналу”? Фото Twitter

«Сага» про продаж футболіста донецького «Шахтаря» Михайла Мудрика у лондонський «Арсенал» триває… Нагадаємо, попередню пропозицію «канонірів» (40 мільйонів євро відразу й 20 мільйонів євро бонусами) «гірники» відхилили. Утім, у перші дні січня фанати «Арсенала» «засікли» Мудрика у лондонському готелі…

На початку 2023 року в со­цмережах Instagram і Twitter з’явилися фото й відео, на яких Михайло Мудрик пра­цює у тренажерному залі (на фото). Як інформує sport.ua, уважні вболівальники лондон­ського «Арсеналу» зробили висновок, що 22-річний гра­вець збірної України тренував­ся не де-небудь, а саме у сто­лиці Сполученого Королівства. Мовляв, Мудрик працював на тренажерах британської ком­панії Kettler, носив готель­ні капці, а на дверях англій­ською написано слово Рrivate. Поза тим, пожежна сигналіза­ція у тренажерній залі - бри­танського стандарту… «Це на 100% готель Millennium Gloucester у Лондоні, — кон­статували фанати „канонірів“. — Світильники й кольори фар­би збігаються».

Прибуття гравця збір­ної України до Лондона свід­чить про те, що у трансферній «сазі» є певний прогрес? Ви­ключати цього не можна. На­передодні появи «тренажер­них» фото й відео Мудрика у соцмережах відразу кілька ав­торитетних «інсайдерів» по­відомили про нову фінансову пропозицію «Арсенала».

За інформацією Фабриціо Романо, «Шахтар» відповіді ще не дав, а «лондонський «Челсі» вступить у гру лише тоді, якщо переговори між «Арсеналом» і «Шахтарем» зайдуть у глухий кут… Про оновлену пропози­цію «канонірів» повідомив та­кож журналіст-«інсайдер» Бен Якобс. Мовляв, «Арсенал» за­пропонував «Шахтарю» за 22-річного Мудрика загалом 70 мільйонів євро. Скільки від­разу? Якобс стверджує, що «авансом» український клуб хоче 55 мільйонів євро… Але невідомо, чи «потягне» таку величезну суму «Арсенал»?

Нагадаємо, раніше офіцій­ні представники донецького «Шахтаря», Сергій Палкін і Да­ріо Срна, заявляли, що Мудрик коштує не менше 100 мільйо­нів євро. Михайлові така заява дуже не сподобалася. Мовляв, стільки грошей за мене ніхто не дасть, а відтак я взагалі не зможу продовжити кар'єру в європейському клубі…

Побачимо, як воно буде. Загалом, перехід атакуваль­ного хавбека «Шахтаря» до «Арсенала» пішов би збір­ній України на користь, адже у складі «канонірів» Мудрик зміг би значно посилити свою гру. Нагадаємо, за лондон­ський «Арсенал» уже виступає партнер Мудрика по збірній України, Олександр Зінчен­ко. Подивитися на зв’язку Зін­ченко-Мудрик у матчах Ан­глійської прем'єр-ліги було би дуже цікаво.

Схожі новини