Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Хорватія «запалює» на полі, а хорватка Івана — на трибунах

«Найгарячіша» фанатка «картатих» стала секс-символом футбольного Мундіалю

Попри пуританські звичаї в ісламському Катарі, колишня “Міс Хорватія” з'являється на трибунах у досить сміливому вбранні... Фото football24.ua
Попри пуританські звичаї в ісламському Катарі, колишня “Міс Хорватія” з'являється на трибунах у досить сміливому вбранні... Фото football24.ua

Під час катарського Мундіалю у соцмережних стрічках футбольних уболівальників «мигтять» не лише записи голів і огляди матчів, а й фото-відео, головною героїнею яких є «найгарячіша» фанатка збірної Хорватії - модель Івана Кнолль. Попри пуританські звичаї в ісламському Катарі (на стадіонах навіть пива не продають), колишня «Міс Хорватія» не боїться з’являтися на трибунах у досить сміливому вбранні, яке не приховує її сексуальності… Івана Кнолль швидко стала найвідомішою у світі фанаткою «картатих». Нагадаємо, хорвати несподівано вибили з турніру чи не головних фаворитів, бразильців, і дійшли до півфіналу. Завдяки успіхам збірної Хорватії на Мундіалі до розкутої брюнетки Івани прикута ще більша увага світових медій.

«Хорватська модель Івана Кнолль — абсолютна сенсація у світових ЗМІ, — розповіло про пригоди «найгарячішої» фанатки збірної Хорватії видання football24.ua. — Улюблениця майже усіх уболівальників на ЧС-2022. Модель, актриса й інфлюенсерка здобула шалену популярність завдяки своєму відвертому стилю. Попри суворі катарські закони, їй вдалося стати секс-символом Мундіалю.

«Люди запитують, як у мене справи в Досі, — розповідає ефектна брюнетка. — Ніхто не повірить, наскільки насичені мої будні! Інтерв'ю, зйомки, матчі, вечірки. І так щодня. На поєдинку між Португалією і Уруґваєм мене оточили вболівальники. Це було неймовірно. Зацікавленість преси зростає… Найбільші видання планети приїжджали до мене у готель».

Усе починалося з вбрання з національними символами й відкритим декольте. На кожному наступному поєдинку одягу на Івані ставало все менше. І це попри неодноразові зауваження правоохоронців і стюардів… На матчі Хорватія — Марокко модель підкорила навіть катарців. Місцевий бізнесмен Мохаммед Хасан Аль-Джефаїрі спробував виправдати земляків: «Вони фотографують не тому, що вона їм подобається. Навпаки, це суперечить нашій культурі та традиціям. Вам це підтвердить кожен катарець. Вони роблять це, щоб осудити її». Вийшло непереконливо…

У чвертьфіналі чемпіонату світу Хорватія драматично обіграла Бразилію. Неймар, Модріч і компанія влаштували шоу на полі, а гаряча модель — на трибунах. Увага до неї була настільки великою, що довелося втрутитися стюардам. Вони утворили живий ланцюг між Іваною і охочими сфотографуватися… Журналісти виявилися хитрішими, налаштувавши кілька камер у бік Івани Кнолль ще до стартового свистка.

Після переможного матчу з бразильцями Івана не стримувала емоцій: «Де Бразилія?». Ба більше, зняла відео, потроливши «cелесао» за кумедне святкування голів у поєдинку проти Південної Кореї. «Дорогою додому танцюйте у стилі голубів»… Якщо Хорватія виграє Кубок світу, дівчина обіцяє оголитися повністю. Напевно, більшість нейтральних фанатів у півфіналі Мундіалю Аргентина — Хорватія будуть не за Мессі".

А тим часом…

Суворі обмеження на продаж алкоголю під час Мундіалю в Катарі заважають далеко не всім уболівальникам. Зокрема, тверезий Кубок світу вітають футбольні фанатки. «Мені подобається хороша атмосфера на матчах, — каже 19-річна Еллі Моллосон із Англії. — На Мундіалі в Катарі значно менше свисту на адресу жінок, виття й сексуальних домагань».

Еллі, яка є послом HerGameToo («Це також її гра»), кампанії з викорінення сексистської поведінки на трибунах, приїхала до Катару з батьком. Дівчина була переконана, що опікун стане їй у пригоді — захистить від непристойних провокацій з боку уболівальників-чоловіків. Проте виявилося, що татова допомога в Катарі не потрібна. «Напевно, це через консервативне суспільство, — каже Еллі. — Справді, тут почуваєшся не так вільно, як на забавах, де можна вживати алкоголь, зате панує справжня сімейна атмосфера».

Схожі новини