Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Новий львівський вояж «Динамо»

У суботу, 16 жовтня, в рамках 11-го туру Прем’єр-ліги (УПЛ) лідер чемпіонату «Динамо» завітає до Львова, де на «Арені Львів» зустрінеться з однойменним клубом ПФК «Львів» (початок – о 17.00 год, телеканал Футбол 2)

Востаннє «Львів» приймав «Динамо» ще у лютому цього року, коли на «Арені Львів» поступився динамівцям з рахунком 1:4. Тоді у складі динамівців відзначилися Бєсєдін, Циганков, Кендзьора та Лєднєв, а у львів’ян — Нич. Загалом на своєму полі містяни провели вже 6 ігор в УПЛ, у яких зазнали п’ять поразок та один раз перемагали.

Загалом програшна серія містян в поєдинках з динамівцями з 28 квітня 2019 року продовжується 6 ігор, м’ячі 3−17. «Львів» на своєму полі не перемагає в УПЛ 8 (!) матчів підряд: п’ять нічиїх та три поразки, а не забиває домашніх голів впродовж 256-ти хвилин. Безпрограшний серіал «Динамо» з 21 листопада 2020 року триває в Чемпіонатах 27 матчів: 22 перемоги та 5 нічиїх.

Ворота динамівців залишаються в чемпіонаті «на замку» впродовж 553-х (!) хвилин. «Суха» серія динамівців розпочалася ще 18 серпня і відтоді не пропускають голів Георгій Бущан — 283 хвилини та Денис Бойко — 270 хвилин. «Динамо» наразі націлилося на повторення клубного «сухого» рекорду в УПЛ, який у квітні 2012 року перервався на позначці «807 хвилин». Арбітром матчу призначено харків’янку Катерину Монзуль, яка провела вже 55 ігор в УПЛ.

«Львів», заповнюючи майже двотижневу перерву в чемпіонаті, викликану матчами збірної України в рамках відбору на чемпіонат світу, провів товариську гру на стадіоні «Сокіл» з «Вересом». І містяни, яких тренує білоруський фахівець Олег Дулуб, зуміли наприкінці спарингу забити два голи і перемогти клуб з Рівного з рахунком 2:0.

Інший представник Львова в УПЛ «Рух» мав на виїзді зустрітися з «Інгульцем», проте цей матч перенесено на пізніше. За результатами проведення тестування методом полімеразної ланцюгової реакції, у футболістів «Руху» виявлено позитивні результати, в тому числі, в усіх воротарів, які є в заявці. Дату проведення перенесеного матчу буде визначено додатково.

Тим часом львівські «Карпати» (головний тренер — Андрій Тлумак) після семи (!) підряд перемог перебувають на 2-му місці у групі «А» другої ліги (30 очок), яке гарантує путівку до першої ліги. У суботу, 16 жовтня, «зелено-білі» в гостях зіграють проти середняка чемпіонату «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка, Київська область). (початок гри о 15.00 год).

Схожі новини