Передплата 2024 «Добра кухня»

У гості до «Руху» їде «Динамо»

У центральному матчі 9-го туру футбольної Прем’єр-ліги “Дніпро-1” прийматиме луганську “Зорю” (неділя, 26 вересня, 17.00)

Обидва клуби прагнуть потрапити до зони єврокубків, тож поєдинок буде безкомпромісним. Цікавим буде також протистояння у Львові: «Рух» прийматиме лідера, київське «Динамо» (субота, 25 вересня, 19.30).

На старті чемпіонату УПЛ «Зоря» відверто не вра­жає, а у Лізі конферен­цій луганський клуб зіграв просто ганебно, поступив­шись дуже скромному клубові з такої «футбольної» країни, як Норвегія… Підопічних Вікто­ра Скрипника знову лихома­нить, у «Зорі» — чергова криза. Чи зможе скористатися цим «Дніпро-1»? У клубі не прихо­вують, що за підсумками цьо­го чемпіонату хочуть одержа­ти право зіграти у єврокубках. Аби наблизити цю мрію, на своєму стадіоні вихован­ці хорватського фахівця Іго­ря Йовічевіча повинні «Зорю» перемагати. Це завдання дні­прянам у принципі до снаги, хоча здобути три очки їм буде непросто. А раптом луганці «прокинуться» саме у цьому матчі…

Чи зможе львівський «Рух» гідно протистояти київсько­му «Динамо»? Взяти бодай очко у домашньому поєдин­ку з лідером «жовто-чорним» буде складно. Матч із «Рухом» для «біло-блакитних» — остан­ній перед «українським кла­сико», протистоянням «Дина­мо» — «Шахтар» у чемпіонаті УПЛ (2 жовтня). Головний тре­нер киян Мірча Луческу хоче підійти до гри з «Шахтарем», зберігаючи триочкову пере­вагу над «Шахтарем», а тому в матчі з «Рухом» динамівців влаштує тільки перемога… Утім, на користь рухівців може зіграти можлива втома лідерів «Динамо» після матчу з «Шах­тарем» за Суперкубок Украї­ни, який відбувся у середу, 22 вересня.

Інший львівський клуб УПЛ, «Львів», у 9-му турі зіграє на виїзді з «Минаєм» (26 верес­ня, 14.00). «Містяни» перебу­вають у зоні вильоту, тож для них зараз кожен поєдинок — як справжній фінал. «Минай» за класом львівську команду не переважає, тож у Закарпатті «Львів» зобов’язаний чіпляти­ся за очки. Але чи вийде?..

Решта матчів 9-го туру: 24 вересня — «Колос» — «Ворскла» (19.30), 25 вересня — «Олек­сандрія» — «Маріуполь» (14.00), «Шахтар» — «Верес» (17.00),

26 вересня — «Десна» — «Ме­таліст 1925» (19.30),

27 вересня — «Чорномо­рець» — «Інгулець» (19.30).

Результати матчів 8-го туру:

  • «Десна» — «РУХ» 1:0
  • «Інгулець» — «Колос» 0:2
  • «Дніпро-1» — «Верес» 1:0
  • «Маріуполь» — «Шахтар» 0:5
  • «Динамо» — «Олександрія» 1:0
  • «Ворскла» — «Минай» 2:0
  • «Зоря» — «Чорноморець» 3:0
  • «ЛЬВІВ» — «Металіст 1925» 0:0

Схожі новини