Передплата 2024 «Добрий господар»

Та «Десна» як зачарована!

Попередній чемпіонат УПЛ київське «Динамо» виграло. Але перемогти чернігівців не змогло... Як буде зараз?

У 5-му турі чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги на вболівальників чекає цікавий поєдинок двох команд, які зараз очолюють турнірну таблицю: київське «Динамо» приймає чернігівську «Десну» (неділя, 22 серпня, 21.30). «Десна» є для киян одним із найбільш незручних суперників. От і у попередній першості «Динамо» не спромоглося здолати чернігівців: команди двічі зіграли внічию.

У першому колі в Києві підопічні Мірчі Луческу й Олександра Рябо­коня голів не забили, а у другому, у Чернігові, поєдинок «Десни» й «Динамо» завершився з рахунком 1:1. Як буде у не­ділю? Обидва клуби стартували у чемпі­онаті напрочуд успішно. Якщо у середу, 18 серпня, «біло-блакитні» обіграли в Києві петрівський «Інгулець» (а завади­ти цьому могло тільки диво), то у пер­ших чотирьох турах «Динамо» й «Десна» набрали по 12 очок — максимальний ре­зультат. Звісно, фаворитом, як і завжди, є більш класна столична команда. Але «Десна» на це особливо не зважатиме і може знову відібрати очки у «Динамо»… Загалом, робота Рябоконя, який, попри серйозні кадрові втрати «Десни», знову зміг підготувати конкурентоздатний ко­лектив, заслуговує на похвалу.

Львівський «Рух» у 5-му турі вирушає у гості до «Дніпра-1» (субота, 21 серп­ня, 19.30). У попередньому турі рухівці могли взяти три очки у Ковалівці, але не склалося. Гадаю, матч проти «Дніпра-1» буде для підопічних Леоніда Кучука важ­чим. Після поразки від «Десни» дніпряни хочуть реабілітуватися перед глядача­ми… Інший львівський клуб УПЛ, «Львів», у заключному матчі 5-го туру прийма­тиме «Інгулець» (понеділок, 23 серпня, 19.30). Напевно, цей суперник «містя­нам» зараз цілком по зубах. Але чи «роз­кусять»?

У 5-му турі також зіграють: 20 серп­ня — «Ворскла» — «Металіст 1925» (19.30), 21 серпня — «Верес» — «Минай» (17.00), «Чорноморець» — «Шахтар» (19.30), 22 серпня — «Маріуполь» — «Зоря» (17.00), «Колос» — «Олександрія» (19.30).

Читайте також: Стало відомо, хто тимчасово очолить Збірну України

Схожі новини