Передплата 2024 «Добра кухня»

Мессі може переїхати до Парижа

Представники ПСЖ уже контактували з батьком зіркового аргентинського нападника

Минулого літа аргентинський форвард «Барселони» дуже хотів покинути іспанський клуб, однак з «Барси» його не відпустили. Тоді Мессі «сватали» насамперед у англійський «Манчестер Сіті». Мовляв, за своїми ігровими стилями «Барса» й «Мансіті» дуже схожі. До того ж «містян» тренує каталонець Хосеп Гвардьола, який раніше працював у «Барселоні», тож знає Лео як облупленого… Однак тоді «не зрослося».

У новій хвилі чуток про можли­вий трансфер зіркового аргентин­ця головну роль грає уже фран­цузький клуб «Парі Сен-Жермен». За інформацією sport.ua, представники парижан уже контактували з батьком Ліонеля Мессі, який зберігає на гравця великий вплив.

Контракт Мессі з «Барселоною» розрахований до літа 2021 року, тож уже у січні ПСЖ хоче розпочати офі­ційні переговори з аргентинським на­падником.

Утім, «у прицілі» ПСЖ зараз не лише Мессі. Спортивний директор ПСЖ Лео­нардо заявив, що теоретично парижани можуть придбати португальця Криштіа­ну Роналду, який виступає зараз за ту­ринський «Ювентус». «Можливо, завтра Роналду прокинеться й скаже, що хоче грати в іншому місці, — припустив Лео­нардо. — Хто може його купити? Обме­жене коло клубів. ПСЖ у це коло вхо­дить».

Звичайно, розмови представників ПСЖ про можливе придбання Роналду мають під собою певний грунт. Як пи­шуть італійські ЗМІ, «Стара синьйора» начебто хоче позбутися Криштіану — через його надто високу зарплату. Ро­налду одержує у «Юве» аж 31 мільйон євро на рік. Це майже у 5 разів більше, ніж другий за розміром зарплатні фут­боліст туринців, аргентинський фор­вард Пауло Дібала… Контракт 35-річ­ного Роналду з «Ювентусом» чинний до літа 2022 року. Попри це, подейку­ють, що уже під час найближчого літ­нього міжсезоння «Юве» виставить Криштіану на трансфер.

2018 року «Стара синьйора» запла­тила за перехід португальця з мадрид­ського «Реала» аж 100 мільйонів євро. За таку суму, звісно, «Юве» Криштіану не продасть, але щось уторгувати мож­на. Тим паче, коли на ринку присутній такий покупець, як французький ПСЖ. Його арабські власники копійок не ра­хують…

Схожі новини