Передплата 2024 «Добрий господар»

Запекла боротьба за «срібло»

На другу путівку до футбольної Ліги чемпіонів претендують відразу чотири команди Прем’єр-ліги

Після 24-го туру чемпіонату футбольної УПЛ боротьба за «срібло» й другу путівку до Ліги чемпіонів загострилася — реальних претендентів відразу четверо! Двоє з них у 25-му турі зіграють між собою: київське «Динамо» прийматиме «Олександрію» (Група І, неділя, 7 червня, 17.00).

Настрої у команд після попе­реднього туру — полярні. Підо­пічні Олексія Михайличенка на «Олімпійському» програли своєму най­принциповішому супернику, донецькому «Шахтарю». Причому поступилися «біло-блакитні» по ділу: динамівцям банально забракло сил на другий тайм… Вихован­ці ж Володимира Шарана здолали вдома луганську «Зорю», попри те, що більшість експертів віддавала перевагу підопічним Віктора Скрипника. «Динамо» відступа­ти нікуди: якщо кияни не хочуть зали­шитися без Ліги чемпіонів, мусять пере­магати. Але зробити це буде непросто. «Олександрія» довела, що є «зубатою» командою. Підопічні Шарана відстають від «Зорі», «Десни» й «Динамо» лише на три очки і також мають реальні шанси на «срібло». Найімовірніше, гості зіграють від оборони, сподіваючись на контрата­ки, а у господарів вибору немає — мусять атакувати.

Суворий іспит чекає у 25-му турі на чернігівську «Десну», яку приймає доне­цький «Шахтар» (Група І, субота, 6 черв­ня, 17.00). «Зоря» ж, яка вдома зіграє з «Колосом» (Група І, 6 червня, 17.00), має підстави розраховувати на три очки: клуб із Ковалівки до боротьби за призові міс­ця не готовий.

У Групі І І «Львів» чекає у гості «Дні­про-1» (6 червня, 14.00). Підопічні Дми­тра Михайленка розпочали груповий етап чемпіонату впевнено, тож буде ці­каво подивитися, чого варті «містяни» у протистоянні з амбітними дніпровцями.

У 25-му турі також буде зіграно матч «Олімпік» — «Маріуполь» (Група ІІ, 7 черв­ня, 14.00).

Схожі новини