Передплата 2024 «Добра кухня»

Біатлонні надії поки що не збуваються...

І в третьому виді біатлонної програми зимової Олімпіади-2018 у Пхенчхані (Південна Корея), індивідуальних гонках, наші дівчата й хлопці залишилися без нагород

Головні надії ми покладали на українських біатлоністок. Але... “Символом виступу української збірної стали сльози Насті Меркушиної після фінішу, які наша наймолодша учасниця гонки була не в силах приховати”, - повідомив офіційний сайт Федерації біатлону України. Із шістьма хвилинами штрафу в Меркушиної 70-те місце... 20-ю фінішувала Юлія Джима. Стріляла вона краще, ніж Анастасія, але “її швидкість, як і хід усіх українок, катастрофічно далека від звичних показників”. Валентина Семеренко фінішувала 25-ю, а її сестра Віта - 63-ю. Саме сестри Семеренко представлятимуть Україну у гонці з мас-стартом. Решта ж наших біатлоністок готуватимуться до естафет, змішаної і класичної.

А перемогла в індивідуальній гонці 22-річна шведка Ганна Еберг. “Срібло” виборола словачка Анастасія Кузьміна (у перс'юті теж була другою), а “бронзу” - німкеня Лаура Дальмаєр, яка виграла спринт і гонку переслідування.

Не змогли потішити українських уболівальників і наші біатлоністи-чоловіки. В індивідуальній гонці Артем Тищенко фінішував 29-м, при цьому на чотирьох стрільбах закрив усі 20 мішеней. Але підвела швидкість... Володимир Семаков був 31-м, Артем Прима - 46-м, а Сергій Семенов - 53-м. Сумно аж за край... А тріумфував у цій гонці норвежець Йоганнес Тінгнес Бьо. Другим фінішував словенець Яков Фак, а третім - австрієць Домінік Ляндертінгер.

Схожі новини