Передплата 2024 «Добра кухня»

"Карпати" - "Зоря" 0:0

На старті чемпіонату луганці відібрали очки в «Дніпра» й «Металіста». Але в "зелено-білих" виграти не змогли

У суботу, 10 серпня, львівські «Карпати» на стадіоні «Україна» приймали луганську «Зорю». Луганці до цього матчу виступали у чемпіонаті без поразок, відібравши очки в «Дніпра» та «Металіста». Не програла "Зоря" і сьогодні — 0:0.

Баланс попередніх зустрічей у Львові віддавав перевагу “зелено-білим”, які перемагали до цього матчу 10 разів і лише раз грали з «чорно-білими» внічию. Востаннє «Зоря» приїжджала до Львова 28 квітня цього року і зазнала поразки з рахунком 0:2. У карпатівців відзначились Пластун і Голодюк.

Успішний старт команди Юрія Вернидуба в чемпіонаті можна пояснити стабільністю складу, який під час літнього міжсезоння практично не зазнав змін. По дублю вже встигли оформити Хомченовський (Михайло Фоменко запросив його до національної збірної) та капітан «Зорі» Каменюка. «Карпати» ж цього сезону на своєму полі ще не забивали, зазнавши у Львові двох поразок... Утім, перше очко на своєму полі здобуто. Може, дочекаємося колись і першого гола... Як зауважив після гри головний тренер "Карпат" Олександр Севідов, у першому таймі "Карпати" мали кілька чудових моментів, але їх не реалізували. "Удачі нам не вистачає", — констатував коуч.

Фото Юрія ШАБЕЛЬНИКА

Схожі новини