Передплата 2024 «Добрий господар»

У гості до «пораненого» аутсайдера

21-й тур футбольної Прем’єр-ліги розпочнеться у п’ятницю, 15 березня, у Запоріжжі — матчем місцевого «Металурга» проти львівських «Карпат» (початок – о 19.00). Запоріжці, що замикають турнірну таблицю, не виграли вже 20 (!) матчів поспіль (три нічиї і 17 поразок).

Перший МАТЧ «Карпати» провели з «Металургом» ще 1963 року. А цей поєдинок буде 59-м офіційним матчем суперників. У Запоріжжі господарі перемагали дев’ять разів, карпатівці — тричі, шість разів була нічия. Востаннє «Карпати» програли в гостях “металургам” 13 липня 2007-го, після чого двічі зіграли внічию і один раз перемогли. «Карпати» не пропускали голів на «Славутич Арені» впродовж 333 хвилин. У матчі першого кола у Львові «Карпати», граючи у меншості, перемогли запоріжців — після ударів Касьяна і Ксьонза.

До п’ятничної гри «Металург» підійшов з програшною серією, яка триває чотири тури. Цього року підопічні вже п’ятого в ході сезону головного тренера запоріжців Сергія Зайцева голів ще не забивали, двічі поступившись з рахунком 0:1 — «Іллічівцю» й «Таврії».

Футбол. Ліга чемпіонів (матчі-відповіді 1/8 фіналу)

“Малага” — “Порту” 2:0

(перший матч 0:1)

«Баварія» — «Арсенал» 0:2

(перший матч 3:1)

У чвертьфінал вийшли «Реал», «Барселона», «Ювентус», ПСЖ, «Боруссія» Д, «Галатасарай», “Баварія” і “Малага”.

Схожі новини