Передплата 2024 «Добрий господар»

Українська зброя проти Польщі – Гоменюк...

Головний тренер національної збірної України з футболу Михайло Фоменко викликав на матчі відбірного циклу до Мундіалю-2014 проти Польщі й Молдови 25 гравців. Немає серед них захисника “Динамо” Тараса Михалика, натомість є нападник “Арсенала” Володимир Гоменюк.

Із ПОЛЯКАМИ “синьо-жовті” зіграють 22 березня у Варшаві, з молдованами — 26 березня в Одесі. Збір національної команди розпочнеться 18 березня у готельному комплексі «Платинум» під Києвом. Тренуватиметься ж збірна на базі столичного “Динамо”. 21 березня збірна України вилетить з Києва до Варшави, де того ж дня проведе тренування на стадіоні Narodowy. Наступного дня після матчу з “кадрою” підопічні Фоменка вилетять до Одеси, де на базі “Чорноморця” готуватимуться до гри з Молдовою.

У Варшаві ажіотаж — на “Народовому” буде аншлаг. А нашій команді, аби зберегти шанси на потрапляння на Мундіаль, треба обов’язково перемагати... Фоменко чомусь вважає, що допомогти збірній у цьому може... форвард київського “Арсенала” Гоменюк. Загалом, у нападі “синьо-жовтих”, крім Гоменюка, ще ті “забивали”: Селезньов, Зозуля... Та й Девіч, що бігає між клубами, ще не набрав форму... Хоча Коноплянка у списку, шансів на те, що зіграє у Варшаві й Одесі, дуже мало — не відновився після пошкодження.

Схожі новини