Передплата 2024 «Добрий господар»

Перемогу над «Тюменню» не втримали

У турецькому Белеку «Карпати» зустрілися з «Тюменню» — одним із лідерів зони «Урал-Поволжя» другого російського дивізіону. «Зелено-білі», виграючи по ходу матчу, поступилися 1:2. У середу, 20 лютого, підопічні Ніколая Костова проведуть заключний спаринг проти норвезького «Тромсе» і в четвер повернуться до Львова.

Востаннє «Тюмень», коли ще виступала під назвою «Геолог», зустрічалася з представником Львова, СКА «Карпати», у Дрогобичі — у вересні 1989 року. Тоді тюменці перемогли 2:0.

Ніколай Костов у грі з росіянами в основному задіяв молодих гравців, що не брали участі у суботньому матчі проти сербського «Белграда». Львів’яни активніше почали матч, і після прострілу Озарківа партнери трохи не дотяглися до м’яча. А наступна атака за участю Загідуліна, Завійського і Озарківа закінчилася взяттям воріт «Тюмені». Озарків показав, що буде робити навіс, але замість цього красиво пробив у дальню «дев’ятку».

У перерві «Тюмень» повністю змінила склад. На початку другого тайму після удару Андрєєва в нижній кут росіяни встановили рівновагу. Активно ввійшов у гру новачок львів’ян Марселінью. Він двічі виводив на ударну позицію Кополовця, але воротар росіян встигав випереджати форварда. Часто атаки «Тюмені» закінчувалися прострілами до штрафного «Карпат». Після одного з них захисник Гаращенков зрізав м’яч у власні ворота — 1:2.

Схожі новини