Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

День захисту дітей у Львові

  • 31.05.2024, 16:45
  • 532

Завтра, 1 червня, відзначають Міжнародний день захисту дітей. З нагоди цього у Центрі «Джерело» і Центрі соціальної підтримки підготували заходи для дітей з різними активностями. Також місто виплатить матеріальну допомогу дітям з інвалідністю

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Перелік заходів

Центр соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і внутрішньо переміщених осіб:

— 1 червня, 12:00. У модульному містечку на Сихові відбудеться майстер-клас з малювання для дітей. Візит посла Великої Британії.

— 1 червня, 16:00. Ментальний центр «Together» відвідає з дітьми циркову виставу.

— 2 червня. «Спільнота Святого Егідія» (Школа миру) організовує екскурсію містом та смачні перекуси для дітей з модульного містечка на Сихові.

— 4 червня, 15:30. У прихистку на вул. Тернопільській громадська організація «Triangle» проведе лекцію про боулінг для підлітків 14−16 років. Говоритимуть про поняття булінгу, його причини і наслідки; як захистити себе, як реагувати, якщо діти стають свідками булінгу, і яку відповідальність несе булер.

— 6 червня. У прихистку у Великих Грибовичах проведуть захід з іграми, піснями, руханками, рукоділлям, діти робитимуть плакат про права дитини, прикрашатимуть солодкі корзинки у Клубі Майбутнього (функціонує при церкві Євангельських Християн Баптистів).

Львівський центр соціальних послуг «Джерело»:

— 7 червня, 10:00. Центр організовує захід для дітей, що проживають у складних життєвих обставинах, дітей з інвалідністю, з прийомних та опікунських сімей та дитячих будинків сімейного типу. У програмі передбачено виступи, банси та зони з різними активностями.

Нагадаємо, До Міжнародного дня захисту дітей, діти з інвалідністю віком до 18 років, які зареєстровані у Львівській громаді, отримають матеріальну допомогу. Її отримають 3625 дітей. На ці потреби у міському бюджеті передбачили понад 3,6 мільйона гривень.


Схожі новини