Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Збірна України з футболу розпочинає шлях до Євро-2024

  • 26.03.2023, 14:47
  • 1 020

У неділю, 26 березня, збірна України з футболу проведе перший матч проти збірної Англії у рамках відбору на чемпіонат Європи 2024 року. Матч відбудеться на стадіоні «Вемблі» у Лондоні о 19:00 за київським часом

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Про це йдеться на сайті турніру.

Усього у відборі Україна проведе вісім матчів, усі вони відбудуться в 2023 році: з березня до листопада. На Євро-2024 з групи напряму вийдуть дві найкращі команди. Євро-2024 пройде в червні-липні наступного року в Німеччині. Остаточний перелік учасників турніру буде визначено у березні наступного року.

Усі матчі збірної України з футболу у відборі на Євро-2024 транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного та медіасервіс MEGOGO.

Заявка збірної України на матч з Англією:

  • Воротарі: Андрій Лунін («Реал», Іспанія), Анатолій Трубін ( «Шахтар»), Микита Шевченко («Олександрія»).
  • Захисники: Олександр Караваєв («Динамо»), Микола Матвієнко («Шахтар»), Віталій Миколенко («Евертон», Англія), Едуард Соболь («Страсбур», Франція), Олександр Сваток, Едуард Сарапій (обидва — «Дніпро-1»), Денис Мірошніченко («Олександрія»).
  • Півзахисники: Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Артем Бондаренко (усі — «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський (обидва — «Динамо»), Олександр Піхальонок («Дніпро-1), Руслан Маліновський («Марсель», Франція), Олександр Зінченко («Арсенал», Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі», Англія), Євген Коноплянка («Краковія», Польща).
  • Нападники: Роман Яремчук («Брюгге», Бельгія), Артем Довбик («Дніпро-1»).

Схожі новини