Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нові пропозиції та оновлення у Cardano [ADA]

  • 27.02.2023, 16:31
  • 809

Період з 13 до 20 лютого був досить насиченим для екосистеми Cardano [ADA], оскільки були зроблені нові анонси та випущені оновлення. Ціна ADA також зафіксувала двозначне зростання.

За даними CoinMarketCap, за останні сім днів ціна ADA зросла більш ніж на 12%, і на момент написання статті вона торгувалася на рівні $ 0,4039 з ринковою капіталізацією понад $ 13,9 млрд. Cardano також нещодавно опублікувала свій щотижневий звіт про розвиток, в якому висвітлила найпомітніші події в мережі. А купити ADA та інші криптовалюти можна через Eezy. cash — криптообмінник у Львові, Києві, Дніпрі та інших містах.

Тиждень святого Валентина був багатим на події

У звіті вперше згадується найбільш помітне оновлення, яким став випуск довгоочікуваного оновлення Valentine. З його запуском була покращена сумісність між ланцюжками завдяки вбудованій підтримці SECP, що також забезпечує найвищий рівень безпеки для розробки DApp.

Окрім оновлення Valentine, Кардано також розповів, над чим працювали різні команди протягом останнього тижня. Наприклад, команда Plutus працювала над відладчиком Plutus, збільшенням потужності скриптів та документацією.

З іншого боку, команда Hydra завершила роботу над деякими прогалинами, щоб привести реалізацію скриптів Hydra у відповідність до специфікації, що також покращило розмір і вартість скриптів. Крім того, Кардано також згадав, що команда Mithril випустила новий дистрибутив 2306.0, в якому реалізовані незначні виправлення.

Нарешті, в доповіді було наведено оновлену статистику екосистеми, яка, схоже, не сильно змінилася з попереднього тижня. Подумайте про це — загальна кількість нативних токенів на момент публікації звіту наближалася до 7,8 мільйона, в той час як загальна кількість транзакцій досягла 61,4 мільйона.

Пристойна продуктивність в ланцюжку

Подібно до цінових показників ADA, його метрики в ланцюжку також виглядають досить оптимістично. Нещодавнє зростання ціни ADA супроводжувалося збільшенням обсягу.

Після кількох днів падіння, коефіцієнт MVRV монети зафіксував зростання і зміг залишитися у верхній частині діапазону. Крім того, ADA також користувався попитом на ринку деривативів, оскільки ставка фінансування на Binance була відносно високою.

Завдяки підвищенню рейтингу Валентайна, активність девелоперів АДА зросла протягом останнього тижня. Однак після оновлення активність розробки знизилась. Соціальна статистика ADA також була позитивною, оскільки соціальний обсяг збільшився, що відображає її популярність.

Схожі новини