Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Більше не ховаються: Джей Ло "засвітилась" на побаченні з Аффлеком

  • 05.06.2021, 19:35
  • 764

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек підтвердили свої стосунки на публіці. Зірок сфотографували в Західному Голлівуді: вони повечеряли в ресторані Wolfgang Puck, розташованому в розкішному готелі Pendry

Як повідомляє Page Six, знаменитості не приховували своїх ніжних почуттів. Лопес та Аффлек обіймалися біля входу в заклад та трималися за руки.

«Вони ніжно поводилися один з одним. Він весь час її обіймав», — розповів очевидець. Побачення тривало близько двох годин, а компанію Бену і Дженніфер склали давній менеджер співачки Бенні Медіна та її партнерка, продюсерка Елейн Голдсміт-Томас.

Читайте також: Дженніфер з Беном пливуть за течією…

Батько Бена Аффлека вже прокоментував його возз'єднання з Дженніфер.

«Звичайно, я чув про неї, але я поняття не мав про все це. Я давно не бачився зі своїми дітьми через їх роботу та пандемію. Я б хотів, щоб люди зосередилися на тій роботі, яку мій син проробляє в Конго — на жінках, яким він допомагає. Є цікавіші новини для освітлення, ніж цей абсурд», — цитує Тімоті Аффлека видання Dailymail.

Нещодавно Лопес оголосила про розірвання заручин зі своїм колишнім коханим Алексом Родрігесом. Джей Ло і Бен Аффлек зустрічалися з 2002 по 2004 рік і були заручені, але скасували весілля за кілька днів до свята.

Схожі новини