Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівські ресторатори залишились без штанів (відео)

  • 19.11.2020, 16:17
  • 1 466

Низка відомих львівських підприємців виступили проти карантину вихідного дня і записали відеозвернення

Львівські ресторатори виступили проти рішення уряду про запровадження на території України карантину вихідного дня, називають його безглуздим та показовим.

«Тисячі людей перебувають в метро, маршрутках, супермаркетах без дотримання карантинних вимог і жодного контролю. І в той час, коли інші країни пропонують плани боротьби з епідемією та роблять реальні кроки, наш уряд вводить карантин вихідного дня, який нічого не змінить, лиш вб'є наш бізнес і вижене тисячі наших людей на вулиці», — йдеться у зверненні.

У відеозверненні взяли участь засновники «Холдингу емоцій! Fest» Андрій Худо та Юрко Назарук, співвласник Театру пива «Правда» Юрій Заставний, власник мережі «Майстерня карамелі» та ресторану Tante Sophie Андрій Дзюбан, власник кав'ярень «Світ кави» Маркіян Бедрій та засновник низки львівських ресторанів Вардкес Арзуманян.

Ресторатори пропонують скасувати карантин вихідного дня, а при необхідності — ввести повний локдаун.

«По-справжньому: закривайте все, але вже, і на зрозумілий термін. Ми перші закриємось, як тільки знатимемо, що говорити нашим працівникам. Ви вже залишили нас без штанів. Ми не дамо зробити це з тисячами наших людей!», — додають учасники відео.