Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові стартував театральний фестиваль «Золотий Лев на вулиці - 2020»

  • 02.10.2020, 20:10
  • 964

Традиційно він мав би розпочатись із карнавальної ходи, проте через карантин її провести не вдалося

У Львові розпочався 31-й театральний фестиваль «Золотий Лев на вулиці — 2020». Це не просто вуличний фестиваль, а театральна європейська традиція та один з найпрестижніших театральних форумів України, пише Львівська міська рада.

Театральний фестиваль відбуватиметься продовж 2−4 жовтня на таких локаціях: площа перед університетом Івана Франка, дворик Ратуші, площа перед Центром Довженка. Деякі вистави, які відбуватимуться у дворику Ратуші, будуть платними.

У 2020 році фестиваль проходить з дотриманням всіх карантинних обмежень: фізичної дистанції, маскового режиму, вимірювання температури глядачам перед кожною виставою, а в місцях, де відбуватимуться вистави, будуть розміщені дезінфектори для рук.

У зв’язку з пандемією, цьогоріч на «Золотий Лев» завітали лише українські колективи. Колективів з-за кордону не буде. Однак 4 жовтня, в рамках фестивалю «Золотий Лев», відбудеться онлайн-дискусія — обговорення, в якій візьмуть участь директори міжнародних театральних фестивалів з-за кордону та України, щоб поділитись досвідом та обговорити проблеми, які торкнулись цього року практично всіх фестивалів — як європейських, так і українських

.

Фото: Олександр Мазуренко
Фото: Олександр Мазуренко
Фото: Олександр Мазуренко
Фото: Олександр Мазуренко
Фото: Олександр Мазуренко
Фото: Олександр Мазуренко

Схожі новини