Передплата 2024 «Добрий господар»

На Донбасі відбувається ротація бойовиків

  • 31.07.2020, 17:10
  • 798

РФ влаштувала обмін своїх бойовиків в ОРДЛО

Ротацію контролює комісія Восьмої армії Південного військового округу РФ. Про це на брифінгу повідомив речник пресслужби Міністерства оборони України Максим Праут.

Збройні формування Російської Федерації на Донбасі в умовах перемир'я проводять ротацію своїх підрозділів поблизу лінії зіткнення. Контролює процес комісія Восьмої армії Південного військового округу РФ. Він зазначив, що відповідні дані представили у Головному управлінні розвідки.

«Командування оперативної угруповання російських окупаційних військ, в умовах введеного режиму припинення вогню, проводить ротацію підрозділів у прилеглих до контактної лінії районах», — повідомив Праут.

За його словами, комісії Восьмої армії Південного військового округу РФ забезпечують:

  • прийом командних посад новоприбулими кадровими російськими офіцерами;
  • перевірки стану обліку озброєння та військової техніки внутрішніми комісіями частин і підрозділів;
  • усунення недоліків, виявлених протягом липня комісіями Міністерства оборони, Генерального штабу і Південного військового округу ВС РФ.

Між іншим, сьогодні у Міноборони повідомили, що серед військових Операції Об’єднаних сил 30 липня втрат унаслідок обстрілів бойовиків не було, однак через гостру серцево-судинну недостатністю помер старший сержант Володимир Перекрестов.

Напередодні Міноборони повідомило про смерть трьох військових з початку тижня, зазначивши, що це сталося через «різке погіршення здоров’я».

Схожі новини