Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині від Covid-19 померла 64-річна лікарка

  • 25.05.2020, 10:30
  • 1 006

Станом на ранок 25 травня від Covid-19 померли вже 37 мешканців Львівщини

Сьогодні зранку у Львівській обласній інфекційній лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, померла 64-річна львів'янка, у якої було діагностовано двобічну пневмонію, повідомила прес-служба ЛМР з посиланням на керівницю міського штабу з протидії коронавірусу Галину Слічну.

Як повідомив заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор Берник, 64-річна жінка працювала лікарем в одній з обласних лікарень.

Читайте також: На Львівщині коронавірус підтвердили ще у 27 людей

«На 65-му році життя від ускладнень COVID-19 померла наша колега — лікар. Вона працювала у одній з обласних лікарень Львова, і за своє життя врятувала безліч людських життів. Хвора була госпіталізована до лікарні на початку травня. Через погіршення стану внаслідок дуже тяжкого перебігу захворювання, переведена в реанімацію, згодом на апарат ШВЛ. На жаль, незважаючи на прикладені максимальні зусилля, не вдалось врятувати життя колеги», — написав Ігор Берник.

За даними ZAXID.NET вона працювала лікарем-анестезіологом у Львівській обласній клінічній лікарні і заразилася коронавірусом, рятуючи пацієнта.

Схожі новини