Передплата 2024 ВЗ

Скандал зі "зброєю" в Раді. В УДО показали, що саме було в охоронця під піджаком

  • 07.02.2020, 09:13
  • 1 115

В Управлінні державної охорони України заперечили, що в їхнього працівника у парламенті була при собі зброя.

Про це повідомляє ТСН.

«Окремі користувачі соціальних мереж зробили припущення, що сьогодні у Верховній Раді України під піджаком військовослужбовця Управління державної охорони була прихована вогнепальна зброя. Насправді до його паска прикріплені радіостанція та передбачений внутрішніми інструкціями турнікет, призначений для надання першої домедичної допомоги», — пояснили в УДО.

Нагадаємо, перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук доручив Комітету В Р з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту з’ясувати ситуацію щодо перебування озброєної людини в сесійній залі у четвер, 6 лютого.

Перед цим із відповідним проханням звернувся позафракційний народний депутат Сергій Рудик. Він розповів, що на сторінці народного депутата України від «Європейської солідарності» Максима Саврасова у Facebook розміщено фото, на якому видно, що біля президії перебуває охорона «зі зброєю».

Зазначимо, охоронець перебував у президії під час сутички між депутатами від «Батьківщини» та «Слуги народу». Він не втручався у ситуацію.

Схожі новини