Передплата 2024 «Добра кухня»

Зеленський у напівпорожньому залі Давоського форуму заявив про замалу всесвітню стурбованість війною в Україні (фото)

  • 22.01.2020, 19:15
  • 837

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі замало всесвітньої стурбованості та занепокоєння щодо війни, яка шостий рік іде в Україні.

Про це він сказав під час свого виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі, передає УНН.

Зеленський наголосив, що «найстрашніше, що катаклізми стали для планети буденними, потрясіння стали для людства іноді просто звичкою».

«І я, як ніхто інший, точно знаю про що зараз вам кажу, бо шостий рік у моїй країні іде війна, шостий рік, як росіяни анексували у нас частину території, незважаючи на тисячі сторінок міжнародного права та сотні організацій покликаних його захищати. Ось така у нас з вами нова реальність. Так, світ згуртувався навколо вирішування цих питань. Але чи достатньо українцям, загиблим і тим, хто втратив домівки, чи достатньо їм всесвітньої стурбованості та занепокоєння? Цього замало, і це є правда», — сказав Зеленський.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі розповів про проекти, що стосуються України.

Поза тим, політолог Тарас Березовець у своєму Telegram-каналі виклав фото напівпорожнього залу, у якому виступав президент України.

«Виступ президента України Володимира Зеленського. Вітання було англійською, — написав Березовець. — Далі перейшов на українську. Зала порожня. Особливо на контрасті з попереднім спікером, прем'єром Пакистану Імраном Ханом. Зала була забита. На Зеленському всі вийшли».

Схожі новини