Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Нехай ця мерзота йде в АТО": батько Зеленського назвав учасників акції "Ні капітуляції!" "купленими гадами"

  • 18.12.2019, 12:15
  • 1 142

Батько президента Володимира Зеленського завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій Криворізького економічного інституту Олександр Зеленський брутально висловився про учасників акції "Ні капітуляції!", назвавши їх "сволотою" і "мерзотою".

Свою думку батько президента висловив у виданні «Страна», передає телеканал «Прямий».

«Я багатьох речей недорозумію. Я не уповноважений зі своєю кваліфікацією обговорювати деякі питання. Те, що я розумію, вважаю, нормально. Ось якщо говорити про Нормандський формат, то що міг хлопчисько (президент України — ред.), то і зробив. Обговорювати його неможливо. Так, він домовився, що стрілянини не буде тільки в трьох зонах, а там залишається. А той сидить… Навіщо війна? Можна ж припинити по всій території вогонь, а потім вирішувати по межах. Можна чи ні? Так Путін не дав. А бажання у Вови (президента України — ред.) було велике. Більш того, він ще півгодини там сидів домовлявся хоча б за ці зони…

Хто це розуміє? Виходять і бе-бе-бе. Нехай ця сволота йде стріляє в АТО. Нехай ця мерзота, яка виступає, йде в АТО. Молодь ось ця біля Офісу президента, куплена. Ідіть воювати, гади, а не там стріляйте. А ви говорите, «демократія, розведення…». Ідіть, захищайте країну, а ви смердите", — заявив Олександр Зеленський.

Він також наголосив, що Володимир Зеленський має «позитивні наміри».

«На всі питання я не можу відповісти. Я в сільському господарстві слабо розбираюся. Я не беруся судити. Я знаю тільки одне, що наміри у Вови позитивні. Хтось його обманює … Він не може все знати. Він президент, він повинен дотримуватися закону, відстоювати країну, любити свою команду, знайти міністра-технаря, хоча б напівтехнаря, щоб якось управляти цими всіма речами», — додав батько президента.

Схожі новини