Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові шукають авторитетних конференц-послів

Заявки на конкурс почесних амбасадорів прийматимуть до 30 вересня

Львівське конференц-бюро закликає громадські організації та відомі компанії надсилати кандидатури на звання почесного амбасадора Львова (людини, яка своїм авторитетом, іміджем може залучити до Львова міжнародну конференцію чи важливий діловий захід). Прийом заявок — до 30 вересня 2019 року. Цьогоріч проект почесних амбасадорів відзначатиме п’ятирічний ювілей. За цей період нагороди і почесні звання отримало 38 конференц-послів (як правило, за одну каденцію обирають до двадцяти амбасадорів). Серед львівських амбасадорів — 9 іноземців.

Директор Львівського конференц-бюро Андрій Павлів розповів «ВЗ», що нових амбасадорів урочисто відзначать 28 листопада. Церемонія відбудеться у рамках закриття національного туристичного форуму «Перемагай з Левом». Планують обрати близько дванадцяти амбасадорів.

Як розповів на прес-конференції почесний амбасадор, професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Андрій Базилевич, останніми роками конференц-туризм у Львові стрімко розвивається. Не бракує конференцій міжнародного рівня. Каже, традиційний Європейський форум медичних асоціацій відбудеться саме у місті Лева (у 2020 році) і це неабияк вплине на імідж міста. «Завдяки таким діловим заходам формуємо історію Львова», — наголосив пан Андрій.

Заступник директора із зовнішньо-економічних зв’язків та міжнародної наукової інтеграції Державного науково-дослідного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок Юрій Косенко додав: завдяки його ініціативі та грамотному лобі в Європі, у 2021 році у Львові відбудеться Міжнародний конгрес ветеринарної фармакології та токсикології. Пан Юрій отримав звання почесного амбасадора Львова і це дало йому зелене світло у перемовинах з потужними міжнародними організаціями.

Амбасадори в один голос кажуть, що у Львові бракує великих конференц-залів, особливо в центрі. Як правило, масштабні міжнародні конференції відбуваються на стадіоні «Арена Львів», однак делегатам незручно потім добиратися до центру на екскурсії, або, щоб просто прогулятися містом.

Схожі новини