Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Випали з гнізда — потрапили у рятівну Домівку

Чи не щодня Домівка Врятованих Тварин у Львові поповнюється новоселами. Ось і цього разу у дбайливі руки захисників природи потрапили четверо квартирантів. У кожного з них — своя складна доля, яка завдяки цим волонтерам має скластися щасливо.

Про нових мешканців звіринця, що на вул. Довбуша, 24, розповідає керівник громадської організації Еко Zахист Орест Залипський:

«Наші гості — це маленький канюк, який ще не стоїть на лапках. Сойка, яка дуже любить сидіти на руках своїх рятівників. Сорока, яка кричить безперестанку. Маленька білочка, яка випала з гнізда… А кілька днів перед тим у цей притулок для тварин потрапили двоє лисенят з Городка, дует маленьких сов з Червонограда, сорока з Івано-Франківська, а також синичка зі Львова… «

Нові мешканці Домівки — це нові клопоти, найперше — фінансові.

Щоб одужати, набратися сил, тваринам треба добре харчуватися. Без сторонньої допомоги працівникам зоопритулку не обійтися. Чекають на пожертви від шанувальників дикої природи. Грошові внески благодійники можуть перерахувати на банківську картку 4149 5100 6099 4870.

Схожі новини