Передплата 2024 «Добра кухня»

Перший «раунд» дебатів відбувся: Зеленський нахабно поспілкувався з Порошенком та кинув слухавку в прямому ефірі

  • 12.04.2019, 08:13
  • 1 081

Кандидати у президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський поспілкувались в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Під час спілкування між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським виникла словесна перепалка. Зеленський звинуватив Порошенка в тому, що він покликав його в студію, знаючи, що знаходиться в Парижі для переговорів з президентом Франції Еммануелем Макроном. Порошенко ж це заперечує.

Зеленський: Петро Олексійович прекрасно знає, що зараз я знаходжуся в Парижі, у Франції, тому що його прекрасні автомобілі служби безпеки мене туди супроводжували. Ця інформація вам відома, у мене зустріч завтра, в три години дня, з президентом Франції. Тому дивно, що шановний кандидат у президенти, знаючи, що мене немає в Києві, мене запрошує в студію «1+1».

Що стосується дебатів, ми домовилися, я запропонував 19-го числа на НСК «Олімпійський», я запросив пана Порошенка на дебати. Він сказав: стадіон, так стадіон. І прийняв ці умови. Я попросив, щоб мене називали Володимир Олександрович або Володимир, не бидло, а не наркоман і так далі. Скажімо так, це трохи триває, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти. Тому я запрошую на дебати, які підтвердив президент, 19-го числа на НСК «Олімпійський» з великою радістю.

Порошенко: Дякую, Володимир Олександрович. Якщо ви чуєте зараз мене… Я хочу вас запевнити, що за вашими пересуваннями президент Порошенко і кандидат в президенти Порошенко точно не цікавиться. Зустріч у вас, так само, як у мене, завтра в Парижі, я завтра вирушаю у Берлін…

Зеленський: Це приємно. Я вибачаюся…

Порошенко: Пан Зеленський! Дайте можливість вам відповісти, інакше це не дебати…

Зеленський: Вас не перебивав народ п'ять років, дайте можливість сказати. Послухайте мене. У мене немає літака, на борту номер 1…

Порошенко: Вам по-російськи зрозуміліше?

Зеленський: Я летів звичайним літаком.

Порошенко: Ви закінчили? Володимир Олександрович, майте терпіння послухати опонента…

Зеленський: Я закінчу через п'ять років, а ви закінчите 22 числа.

Порошенко: Ви закінчили?

Зеленський: Вам ще раз повторити? Третій раз сказати?

Порошенко: У нас зі зв'язком?

Перепалку зупинила ведуча, крикнувши, що глядачам не чути обох кандидатів.

Порошенко: Володимир Олександрович, я не цікавлюся вашими пересуваннями. Це ваше приватне або державне справа. Я сьогодні запросив вас на дебати, якщо ви зараз перебуваєте за межами Києва, я це розумію. І підкреслюю, що сьогодні вашій команді було поставлено позиція, в останню неділю, коли ще можна проводити дебати, вас на стадіон, який ви визначили, 14-го числа. О 14.00 запросили на дебати.

Зеленський: Петро Олексійович, ви закінчили? Я вибачаюся. Нашу команду ніхто не буде ставити в позицію.

Порошенко: Майте терпіння послухати мене.

Зеленський: А зараз я закінчив: 19-го числа на НСК «Олімпійський». Крапка. До побачення.

Нагадаємо, що виборчий штаб кандидата у президенти України Петра Порошенка наполягає на тому, щоб дебати з іншим кандидатом, який вийшов у другий тур, Володимиром Зеленським відбулись саме 14 квітня.

Схожі новини