Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівські письменники підтримали Петра Порошенка: оприлюднено звернення

  • 26.03.2019, 15:58
  • 952

Львівські письменники закликають українське суспільство підтримати на президентських виборах кандидатуру чинного Глави держави Петра Порошенка.

Про це вони повідомили на прес-конференції сьогодні, 26 березня, повідомляє «Четверта студія».

Українські письменники переконані, що навіть важко спрогнозувати, яка б участь на нас усіх очікувала, коли б ми не отримали у 2014 році Президента Петра Порошенка.

«З обранням його на найвищу державну посаду справи у оборонній галузі почали покращуватись. Йому дісталась пограбована, обідрана і знедолена армія, скорумпований апарат чиновників, неблагонадійні спецслужби і яловий дипломатичний корпус. За короткий термін усе вирівнялось! Ми маємо нині одну з найсильніших у Європі армій», — йдеться у зверненні письменників.

Літератори переконані, що тільки за чотири роки Україна побачила великі зміни.

«Найголовніше, і такого ще не було у нашій історії, аби світ одностайно та злагоджено став на захист українських інтересів», — йдеться у документі.

Письменники також наголошують, що Порошенку потрібно дати шанс здійснити задумане: вступ України у ЄС та НАТО.

«Ця заява письменників Львівщини йде від чистого серця та твердої переконаності у необхідності дати шанс Президенту у другій каденції завершити те, що він розпочав», — наголошують письменники.

Схожі новини