Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Синод ПЦУ звернувся до українців перед виборами

  • 05.03.2019, 18:15
  • 623

Священний Синод Православної Церкви України звернувся до українців з закликом використати час, який лишився до дня голосування на виборах 2019 року, для ознайомлення з кандидатами та їхніми програмами.

Про це повідомляє прес-служба ПЦУ.

У зверненні українців закликають використати час, який лишився до дня голосування, для ознайомлення з кандидатами та їхніми програмами, «щоби у день голосування, 31 березня, помолившись, прийти на виборчі дільниці та зробити відповідальний, усвідомлений вибір».

«Від нашого вибору залежить також наближення перемоги над агресором та досягнення не капітуляції перед ворогом, до якої, говорячи про мир, фактично закликають частина політиків, а справжнього справедливого миру», — йдеться у зверненні.

Також Синод закликає уникнути підкупу виборців та фальсифікації результатів виборів, називаючи такі дії «порушенням Божих заповідей».

«Дорогі виборці! Знову, як і під час попередніх виборів, нагадуємо: не слід продавати свій голос ані за гроші чи інші матеріальні цінності, ані за солодкі обіцянки. Зробіть свій вибір чесно і за совістю, керуючись здоровим глуздом та власними світоглядними переконаннями», — додається у тексті звернення Синоду.

Схожі новини