Передплата 2024 «Добрий господар»

Правоохоронці припинили діяльність п’яти гральних закладів на Львівщині. Учасників банди судитимуть

  • 15.02.2019, 10:07
  • 531

Прокуратурою Львівської області 12 лютого, скеровано до Сихівського районного суду м. Львова обвинувальний акт стосовно десяти членів злочинної організації, які підозрюються у незаконному зайнятті гральним бізнесом, тобто у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 255 ККУ (створення злочинної організації) та ч.4 ст. 28 — ч.1 ст.203−2 ККУ (зайняття гральним бізнесом).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Чотири гральні зали у Львові та один у Самборі відкрили двоє чоловіків з Донецької області. Одному із них 40, а іншому — 37 років. Саме вони координували діяльність злочинної організації, розподіляли ролі та функції.

До незаконного бізнесу зловмисники залучили виконавців зі Львова та пособника зі столиці. Вказані особи безпосередньо надавали доступ до онлайн-казино, обслуговували клієнтів.

Викривали правопорушників двічі — у вересні та грудні 2017 року.

Після двох спроб протиправна діяльність «бізнесменів» була остаточно припинена правоохоронцями.

Під час обшуків, проведених працівниками УЗЕ у Львівській області, вилучено комп’ютерну техніку, гроші та чорнову бухгалтерію.

Зазначимо, що на час досудового розслідування до організаторів застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 530 тис грн застави кожному, до пособника — тримання під вартою із заставою 300 тис грн, а до інших учасників — домашній арешт.

Тепер за вчинене фігурантам загрожує позбавлення волі на строк до 12 років та штраф у розмірі від 170 000 грн до 680 000 грн.

Схожі новини