Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики на Донбасі 12 разів обстріляли позиції ООС: є втрати з обох сторін

  • 15.01.2019, 08:48
  • 327

Минулої доби російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. Втрати зафіксовано з обох сторін.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Зокрема у смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник обстріляв позиції українських військ в районі населеного пункту Новомихайлівка з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«З гранатометів окупанти били поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі селищ Чермалик і Тарамчук, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі населених пунктів Піски і Водяне», — йдеться у повідомленні.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» російсько-окупаційні війська вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі населеного пункту Гладосове, двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі населеного пункту Новотошківське, з гранатометів — в районі населеного пункту Кримське, з гранатометів та стрілецької зброї — поблизу селища Трьохізбенка.

Внаслідок ворожих обстрілів, протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

Зазначається, що підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 14 січня чотирьох окупантів було знищено та трьох поранено.

Протягом поточної доби в смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Схід» ворог відкривав вогонь з гранатометів — в районі селища Славне та в смузі дій оперативно-тактичного угрупування «Північ» з автоматичних гранатометів — поблизу селища Новоолександрівка.

Станом на 7:00 поточної доби жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не зазнав поранень.

Схожі новини