Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Він відробляє кремлівські гроші… Я його вб’ю нах**й…»: нардеп Мосійчук і політолог Семченко побилися в прямому ефірі

  • 25.12.2018, 08:33
  • 1 466

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук влаштував бійку з політологом Олександром Семченком під час прямого ефіру на телеканалі NewsOne. Мосійчук заявив, що Семченко є кремлівським пропагандистом.

«Я стверджую, що у вас в ефірі сидить російський пропагандист, який працює за російські гроші. Більш того, працює за гроші Кадирова», — заявив Мосійчук, вказуючи на Семченко.

З-за цього і почалася бійка. Семченко ж назвав Мосійчук «душевнохворим, який незрозуміло як опинився у Верховній Раді».

Мосійчук спочатку хотів піти геть, але ведучий його вмовив залишитися. Потім Семченко знову повторив свою тезу про психічно хворого депутата, після чого радикал зі словами «Нах*й звідси!» кинувся на свого опонента.

Політолог зміг уникнути удару тростини Мосійчука, вхопив його за шию і повалив на підлогу. Кілька десятків секунд чоловіки боролися на підлозі, доки їх не розборонили.

Коли ж опонентів розняли, Мосійчук виявив бажання показати ведучому «якісь дані». Поки він шукав в телефоні щось, ведучий запропонував Семченко покинути ефір, однак той відмовився.

Після того, що ведучий побачив в телефоні Мосійчука, він попросив Семченко поступитися і покинути ефір. Той погодився, але йдучи ще щось сказавши в бік Мосійчука. Нардеп наздогнав його і вдарив палицею по спині.

Схожі новини