Передплата 2024 «Добрий господар»

Російські окупанти «візьмуть під контроль» кримчан з українськими паспортами

  • 23.11.2018, 16:25
  • 451

Окупаційна влада в Криму заявили про плани посилити контроль за «неконтрольованою міграцією кримчан з українськими паспортами».

Про це повідомляє видання «Крыминформ».

«В окупованому Криму заявили, що питання посилення контролю за „неконтрольованою міграцією кримчан з використанням українських паспортів“ буде вирішуватися на федеральному рівні», — зазначив «заступник голови Ради міністрів» окупованого Криму Ігор Михайличенко.

На засіданні так званої «прикордонної комісії» він говорив про необхідність збільшити кількість відеокамер на пунктах пропуску адміністративного кордону між Кримом і Херсонською областю.

За словами Михайличенка, «безконтрольне використання українських паспортів може привести до проникнення на територію Росії кримінальних елементів, а також вихідців з країн з підвищеною терористичною активністю».

За інформацією «прикордонного управління» ФСБ Росії в 2018 році адмінкордон з окупованим Кримом у пунктах пропуску перетнуло понад 2,5 мільйона чоловік, при цьому 250 тисяч з них зареєстровані на території анексованого півострова.

Схожі новини