Передплата 2024 «Добра кухня»

Українська «Барбі» витрачає на операції понад півмільйона гривень

23-річна українка Олена Россо шокувала своєю зовнішністю. Дівчина витратила 17 тисяч стерлінгів (понад 600 тисяч гривень) на пластичні операції, щоб стати схожою на ляльку Барбі.

Першою ін’єкцією Россо стало збільшення губ, і відтоді дівчина не може зупинитися — вона двічі робила операції зі збільшення грудей, колола в обличчя ботокс і філлери. Окрім того, має намір збільшити сідниці, зменшити талію, змінити форму носа і розріз очей.

Зараз дівчина живе і працює барменом у Копенгагені. У вільний час знімається в еротичних фотосесіях, щоб заробити зайву копійку.

Однак, за всіма цими змінами стоїть тривожне минуле.

«Я була дитиною, — каже Олена Россо, — у якої не було шансу довго жити у тому дитинстві. — Ще з юності зрозуміла, що я, як бур’ян при дорозі. Моя бунтарська юність включала у себе вживання наркотиків, алкоголю і порушення закону. Моя бунтарська поведінка була породжена самотністю».

Россо переконує: порівняння з Барбі її не ображає. Навпаки, їй це подобається.

«Дехто каже, що я схожа на ляльку Барбі. А дехто переконує, що мій зовнішній вигляд — перебір. Але мені байдуже, тому що я це роблю лише для себе, а не для когось іншого», — каже Олена.

Схожі новини