Передплата 2024 «Добра кухня»

Вбивця, який відрізав статевий орган футболістові, розповів жахливі подробиці розправи

  • 04.11.2018, 20:23
  • 2 328

24-річного футболіста бразильського клубу «Сан-Бенто» Даніела Фрейтаса знайшли в кущах мертвим 29 жовтня.

На його тілі були виявлені сліди знущань: двi глибокi рiзанi рани на шиї, які майже обезголовили чоловіка, і відрізаний пеніс, пише OBOZREVATEL.

Слідчі виявили трьох підозрюваних у кримінальній справі: 38-річного бізнесмена Едісона Бріттеса Джуоніора, його дружину Христину і 18-річну дочку Аллану. Глава сімейства Едісон прокоментував інцидент в ефірі бразильського ТБ.

У вечір перед смертю Фрейтас прийшов в будинок Бріттесов на день народження Аллани. Як передали друзі загиблого, в той день Даніел розсилав усім повідомлення з наміром «з'їсти (з сексуальним підтекстом — ред) мати іменинниці». Ще у слідства є фото, на яких футболіст сидить поруч з жінкою, схожою на Крістіну.

«Даніел зайшов в нашу кімнату, скинув свої речі і замкнув двері. Спочатку я постукав, а потім зміг зайти — він сидів верхи на моїй дружині, яка в цей момент кричала і кликала на допомогу. Те, що я зробив, зробив би будь-який чоловік на моєму місці, тому що та жінка була не тільки моєю дружиною — це була кожна жінка в Бразилії. Це могла бути ваша дочка, сестра, мати або дружина.

Чутки поширюються швидко, але у моєї дружини (тим більше — дочки) ніколи нічого з Фрейтас не було. Правда вийде назовні. Я хочу, щоб всі розуміли — заради збереження честі сім'ї таке зробив би кожен. Я відштовхнув його від своєї дружини і кинув на підлогу цю тварюку", — розповів Едісон Бріттес телеканалу.

Схожі новини