Передплата 2024 «Добрий господар»

«Втомилася слухати про те, що я не формат»: відома українська співачка заявила, що йде зі сцени

  • 16.10.2018, 08:58
  • 978

Відома українська співачка і волонтерка Анастасія Приходько оголосила про завершення співочої кар’єри. Зірка також пояснила, чому більше не зможе виступати на сцені.

Анастасія Приходько переконана, що кожен має займатися соєю справою. Так, Приходько завершує свою кар'єру співачки. Таку заяву Анастасія зробила на своїй сторінці у Facebook.

«Я іду зі сцени!!! Втомилась слухати про те що я не формат. Музиканту справжньому важко коли він майже не має підтримки і його змушують стати схожим на всіх! Я не буду ніколи підлаштовуватися щоб бути модною, я справжня і зраджувати саму себе теж не буду, нажаль те що продається в магазинах „все по 10“ купують швидше!», — написала співачка.

Вона подякувала «всім хто був поруч, моїм друзям дякую за підтримку, моїй команді яка працювала зі мною, музикантам і просто людям які були поруч в складні часи».

«Не сумуйте мої друзі, все воно на краще може колись я вирішу знову заспівати для Вас», — підсумувала Приходько.

Також вона підсумувала результати своєї творчої діяльності.

«За 5років які я прожила в Україні ми дуже багато зробили. Презентували альбом „Я вільна“. Ми випустили 10 відео, таких як „Половина пути“, „Зацелована“, „Не трагедия“, „Герої не вмирають“,"дура Любовь»… Потім з 2015 року я почала писати власні пісні та музику, ми представили рік тому в «Atlas» нову програму «Крила» з одноіменного альбому! І потім зняли 5 відео на власні пісні «Луна ностальгія», «Тримай», «good bye», «Крила» та «Саме той». Від початку війни я підтримувала всіх кого можу, а також проїхала майже всю лінію фронта і підтримувала наших хлопців. Власне ми майже закінчили роботу над моїм новим альбомом «Крила» який плануємо випустити наприкінці 2019 року як і обіцяла. Також в Україні я отримала понад 15 різних нагород, від Філарета, за допомогу бійцям АТО, та звання Заслуженної Артистки України. Я вперше стала ведучою на телеканалі ICTV у програмі «Секретний фронт», також започаткували та презентували рух «Вимагаю змін», якій я передаю повністю Андрію Гергерту. Ми об’їздили майже всю Америку, Італію, Іспанію, безліч концертів по Україні, Всі 5 років я віддала державі і людям які потребували моєї підтримки", — написала вона.