Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

П’ятирічного хлопчика знайшли за 500 метрів від дитячого садочка…

Через недбалу роботу з дітьми виховательці та директорці дошкільного закладу оголосили догану

У Львові трапився інцидент — з дитячого садочка № 7, що на вул. Туган-Барановського, 6, на вулицю вийшов п’ятирічний хлопчик. Дитина блукала без супроводу вихователя. Хлопчика шукали півгодини, знайшли аж за 500 метрів від дитсадка. Виховательці та директорці дошкільного закладу оголосили догану.

«Хлопчик вийшов з дитячого садочка сам і попрямував до Галицького базару. Добре, що знайшлися добрі люди і після спілкування з дитиною привели його до садочка, — написала у соцмережах львів’янка Галина Семків. — З садка телефонували матері, але вона — на роботі. Уявіть собі, який стрес пережила через сина. Завідувач садочку, замість того, щоб попросити вибачення, ще й звинуватила маму, мовляв, дитиною потрібно займатися. А чим займаються вихователі, коли не знають, куди поділася дитина?».

Як повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, з вихователями садочка уже проведено «розбір польотів». За її словами, дитина попросила дозволу відлучитись до своєї шафки, щоб взяти сік. За кілька хвилин вихователька уже не побачила її в приміщенні садочка і всі кинулися на пошуки.

Схожі новини