Передплата 2024 ВЗ

«Чарівні яйця» не задовольнили: жінки подали до суду на компанію Гвінет Пелтроу за продаж неефектних секс-тренажерів

  • 07.09.2018, 19:56
  • 879

У популярної голлівудської акторки Гвінет Пелтроу, яка нещодавно влаштувала грандіозну вечірку на честь заручин з відомим продюсером, виникли проблеми.

Нещодавно в асортименті інтернет-магазину зірки Goop з'явилися нефритові і кварцові вагінальні «яйця», які обіцяють «збільшувати сексуальну енергію». Однак покупці ніякого ефекту не помітили і подали на компанію до суду, повідомляє ТСН.

Згідно з інформацією на сайті ці секс-тренажери просто творять чудеса: покращують сексуальну енергію, приводять у норму гормони, регулюють менструальний цикл і підвищують витривалість сечового міхура. Не дивно, що покупці почали вмить скуповувати чарівні «яйця» вартістю 55 доларів.

На жаль, жодного ефекту покупці не помітили. Виявилося, що описаний в рекламі результат не має наукових доказів. Покупці обурилися і вирішили подати позов на компанію Гвінет.

Так, в рамках досудової угоди компанія зобов'язана виплатити штраф у розмірі 145 тисяч доларів. Бренд Goop, звинувачують у поширенні неперевірених експертним співтовариством заяв про корисні властивості їх товарів.

Крім того, Goop також зобов'язаний повернути гроші покупцям цих товарів, а також, протягом наступних 5 років, утримуватися від заяв, які не перевірені медиками-професіоналами.