Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Воротар «Шахтаря» розповів, чи допомагає українській армії

  • 25.08.2018, 19:33
  • 983

Воротар «Шахтаря» і збірної України Андрій П’ятов розповів про інцидент з фото, де він позує разом з сепаратистами на Донбасі.

Голкіпер зазначив, що і зараз допомагає українській армії, незважаючи на ставлення до себе. Крім цього, П'ятов повідомив, що бере участь і в інших благодійних програмах, повідомляє Gazeta.ua.

«Я і зараз допомагаю армії. Я їм сувеніри — вони мені. Дуже дружу з хлопцями. Про це і зараз не говорив би, просто чотири роки минуло — а ми все одно погані. Набридає. «Ви не одягли футболки». Зачепило.

Думають, що футболки допоможуть. Всі зайняті війною. Так, це найголовніше. Але всі забули про онкохворих дітей. У нас дружини створили Charity Team, зібрали гроші і допомогли «Охматдиту». Нещодавно витягли хворого на рак 16-річного хлопця. По всьому світу збирали ліки. Йому, на щастя, стало краще.

Нещодавно з командою подарували 40 комп'ютерів, щоб вивести з древнього століття і журналів, щоб статистику заповнювали в електронному вигляді. Про це не знало навіть керівництво клубу — потім тільки дізналося. Хто до нас звертається — всюди намагаємося допомагати. Накопичилося дуже багато, сьогодні хочу виговоритися", — сказав П'ятов в інтерв'ю YouTube-передачі Вацко Light.

Схожі новини