Передплата 2024 «Добрий господар»

Благодійність від Центру Біржових Технологій у Львові. Комп’ютери для малозабезпечених сімей

Допомога оточуючим — це ознака людяності. Поряд із нами завжди знайдеться хтось, кому потрібна підтримка

Центр Біржових Технологій, благодійність, відгуки
Центр Біржових Технологій, благодійність, відгуки

Маленька добра справа може стати суттєвою опорою для когось, тому так важливо бути уважним до оточуючих. Така філософія для компанії Центр Біржових Технологій не є новою, тому ми регулярно здійснюємо доброчинні акції та тісно співпрацюємо з благодійними організаціями.

Так зовсім недавно ми допомогли двом малозабезпеченим львівським сім'ям, в яких є маленькі діти. Два комп'ютери, подаровані малюкам, будуть допомагати їм розвиватися, вивчати технології, користуватися інтернетом та мати доступ до широких інструментів навчання. Співробітники львівського Центру Біржових Технологій також принесли дітям солодощі та продукти харчування. Батьки обох сімей не могли собі дозволити придбати таку техніку, тому були дуже розчулені і вдячні за такі подарунки. А діти були у захваті від техніки, адже вони вже довго мріяли про власний персональний компьютер.

Мати двох дівчаток Олена Сабадаш у відповідь сказала, що дуже вдячна компанії за те, що про її родину подбали і що її донечки тепер мають компьютер. А Світлана Візна сказала, що це було дуже несподівано: їй зателефонували і повідомили, що компанія Центр Біржових Технологій готова допомогти їхній сім'ї з комп'ютером. Жінка була вдячна за таких шляхетний вчинок і не могла приховати щасливу посмішку.

Центр Біржових Технологій: важливо бути поруч тоді, коли хтось потребує підтримки

Благодійність від ЦБТ. Відгуки клієнтів
Благодійність від ЦБТ. Відгуки клієнтів

Ми завжди намагаємося бути там, де потребують допомоги більш за все. На жаль, сьогодні стає все більше і більше людей, які не в стані дати ради зі своїми проблемами самостійно: хтось хворіє, хтось залишився без матеріальної підтримки, хтось із віком втрачає здатність забезпечувати себе… Соціальні служби не завжди можуть надати допомогу всім, хто її потребує. Тому ми намагаємося завжди бути в центрі громадського життя кожного міста, де є представництва Центру Біржових Технологій, для того, щоб не залишати без уваги наших громадян. Як правило, люди, яким ми допомагаємо, зовсім не очікують, що підтримка прийде саме з такої сторони, і що в країні є такі організації, які турбуються про ближніх.

Центру Біржових Технологій завжди закликає до співпраці у такій шляхетній діяльності всіх, хто має можливість матеріальної допомоги і бажання покращувати чиєсь життя невеликими але потрібними заходами. Віддаючи зовсім небагато, людина суттєво збагачується морально — це закон Всесвіту.

Давайте будемо уважнішими та добрішими до тих, хто бореться самотужки зі складнощами життя.

ЦБТ. Відгуки клієнтів про благодійність Центру Біржових Технологій
ЦБТ. Відгуки клієнтів про благодійність Центру Біржових Технологій

Схожі новини