Передплата 2024 ВЗ

У Києві зловили небезпечного злочинця, який втік із зали суду

  • 03.07.2018, 11:58
  • 825

Правоохоронці Києва затримали рецидивіста Віталія Суржана, який 27 червня втік із адміністративної будівлі Миргородського суду під час слухання чергової справи за його участю.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства внутрішніх справ на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє ТСН, поки подробиць затримання не розголошують. Відомо, що затримали його напередодні, коли він виходив з одного з магазинів. На його слід вийшли полтавські поліцейські.

«Затримали 40-річного втікача сьогодні вночі оперативники карного розшуку Полтавщини разом із колегами з Києва, працівниками СБУ та прокуратури, із залученням спецпідрозділу КОРД», — повідомили в поліції.

За інформацією начальника поліції Полтавщини Андрія Замахіна, чоловік переховувався на території Києва. Наразі його доправили до спецустанови.

Нагадаємо, за попередні злочини Віталію Суржану загрожувало до 15 років за ґратами. 40-річного Віталія затримали ще 2016 року за підозрою в нападі на валютника на Кіровоградщині. Він зі спільниками розстріляв авто з потерпілим. За інформацією правоохоронців, саме Суржан був організатором цієї банди. За новий злочин додасться ще від 5 до 8 років.

Схожі новини