Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Випускникам віддалених районів області організують можливість проживання у Львові на час ЗНО

  • 16.05.2018, 15:19
  • 561

Випускникам шкіл з віддалених районів Львівщини, що складають ЗНО з німецької, французької чи іспанської мови у Львові, організують можливість проживання у місті.

Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій під час брифінгу 16 травня.

«Нам важливо організувати довезення випускників до пунктів тестування, організувати цю логістику. Лише у місті Львові складатимуть ЗНО з німецької, французької та іспанської мов. Для тих випускників, які матимуть бажання завчасно приїхати, ми організуємо можливість проживання у Львові з міст, з яких будуть приїжджати на ЗНО», — сказала Любомира Мандзій.

Любомира Мандзій сказала ZAXID.NET, що якщо до ЛОДА надійдуть звернення випускників щодо проживання у Львові на час ЗНО, то їх обов’язково розглянуть та по факту вирішуватимуть питання, де вони зможуть проживати. Вона уточнила, що можливістю проживання будуть забезпечені лише випускники із віддалених районів області.

Директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк нагадала, що випускники мають прийти у пункт тестування ЗНО до 10:45. З собою потрібно взяти сертифікат ЗНО, оригінал документа, з яким проводилась реєстрація (паспорт, свідоцтво про народження і тд.) та запрошення-перепустку.

На Львівщині ЗНО складає понад 21 тис. випускників. Першим предметом, з якого учні складатимуть ЗНО, буде математика (22 травня), а останнім предметом буде хімія (16 червня). Детальний графік проведення ЗНО можна переглянути на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Схожі новини