Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Володимир Гройсман обіцяє розширювати дію програми «Доступні ліки»

  • 24.04.2017, 20:22
  • 1 070

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував розширення дії програми надання населенню доступних ліків. Про це у понеділок, 24 квітня, пише «Урядовий портал».

«З 1 квітня ми розпочали програму безкоштовних ліків для українців. Люди все більше отримують доступ до безкоштовних ліків. Ми знаходитимемо проблеми, якщо вони є в системі, або в регіонах, і будемо їх вирішувати. Коштів у нас достатньо, система побудовано якісно, тому ми будемо тільки вдосконалювати її роботу», - сказав прем'єр.

Голова уряду наголосив, що впровадження програми потребуватиме часу. «Нам потрібен ще час, щоб дійти до кожного куточку, особливо в сільській місцевості, де мережі аптек братимуть участь у цій програмі», - додав Гройсман.

Прем’єр-міністр нагадав, що позаминулого тижня провів селекторну роботу з питань охорони здоров'я з головами обласних державних адміністрацій, які засвідчили, що урядова програма реімбурсації почала свою роботу у кожній області. Глава Уряду також зазначив, що перебуваючи у Харкові відвідає місцеву аптеку для того, щоб «з першоджерела почути, у чому є проблеми, що потрібно вдосконалити». «Ми будемо знаходити проблеми, якщо вони є в системі або в регіонах, і будемо їх вирішувати. Коштів у нас достатньо, система побудована якісно і в інтересах українських громадян, тому ми будемо тільки вдосконалювати її роботу», - підкреслив Прем’єр-міністр.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини