Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Шведська сім’я» по-тернопільськи

Мати примушувала 12-річну доньку лягати у ліжко до... чоловіка старшої доньки!

Слідчі, які розслідують справу, порушену проти 46-річної жительки одного з районів Тернопільської області, не можуть повірити, що таке могло статися в порядній Галичині. Тривалий час неврівноважена, агресивна, жорстока жінка примушувала свою 12-річну доньку займатися сексом з... чоловіком старшої, 19-річної доньки! Коли у спальні тривало це неподобство, батько сестер стояв на дверях, щоб ніхто не насмілився завадити знущанню з його молодшої.

Чим платив 28-річний покидьок своїй тещі за змогу спати з двома сестрами, має встановити слідство. Жінка, коли молодша донька благала не примушувати її лягати у ліжко до чоловіка старшої сестри, жорстоко била дитину та погрожувала вигнати з дому. Команда ублажати зятя надходила школярці від мами після будь-якої “провини” чи поганої оцінки у школі. Батько дівчат на словах був проти такої ганьби. Та щоразу, коли зять виставляв пляшку оковитої, не лише закривав на неподобства очі, а ще й ставав на дверях до спальні, — щоб ніхто не завадив покидькові знущатися з дитини.

28-річний чоловік, який розбещував дитину, розповіли “ВЗ” у секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області, вісім років свого життя провів за ґратами за зберігання зброї та розповсюдження продукції, що пропагує культ насильства. Як йому вдалося завоювати серце старшої, 19-річної сестри, ніхто не скаже. Остання була чи не єдиним членом цієї родини, яка хоч якось намагалася завадити розбещенню сестри. Та робила це лише тому, що ревнувала дитину до чоловіка.

Дванадцятирічну дівчинку, яка зазнала страшних знущань від найближчих їй людей, правоохоронці скерували для подальшого виховання до притулку. Проти матері дитини та її розбещувача почали кримінальне провадження. Можливо, фігурантами цієї жахливої справи стануть всі члени прогнилої сімейки.

Схожі новини