Передплата 2024 ВЗ

Демі Мур відсвяткувала 50-річчя в Дубаї

11 листопада піввіковий ювілей відсвяткувала одна з найгарніших акторок Голлівуду Демі Мур. Останній рік видався для неї важким: розлучення і затяжний судовий процес з Ештоном Катчером, внаслідок якого вона пережила нервовий зрив. Однак Демі Мур мужньо дефілює червоними доріжками, усміхається в об’єктиви фотокамер.

І виглядає при цьому так, що їй нізащо не даси 50 років.

ДЕМІ МУР нарешті вирішила абстрагуватися від проблем і від душі розслабитися бодай на власний день народження. Не дивно, що зірка поїхала святкувати півстолітній ювілей далеко від дому — у шикарний Дубай.

Голлівудська діва прибула в Емірати, відгулявши на уродинах іншого ювіляра — російського олігарха Владислава Дороніна. Акторка забавлялася серед 200 гостей, запрошених на вечірку. Видання The Times опубліковало фотографію акторки з “Твіттера”: зірка одягнула індійське сарі, яке вона вибрала спеціально для цього заходу.

Демі Мур народилася 1962 року у містечку Розвелл (штат Нью-Мексико). У дитинстві вона пережила розлучення батьків і самовбивство вітчима-алкоголіка. У 16-річному віці почала працювати у модельному агентстві, заради чого кинула школу. Популярність їй принесли стрічки “Привид”, “Стриптиз” і “Солдат Джейн”. Демі Мур стала першою акторкою, якій заплатили 20 мільйонів доларів гонорару за одну картину.

У 1981 році відбувся її дебют у кіно, а за рік до цього вона вийшла заміж. Однак її сімейне життя тривало недовго. Другим чоловіком Демі Мур став “Міцний горішок” Брюс Вілліс. За 13 років шлюбу з ним акторка народила Брюсу трьох доньок, однак це не врятувало їхнього шлюбу.

У 2003 році Демі Мур почала зустрічатися з молодим гол-лівудським актором Ештоном Катчером, однак минулого року вони розійшлися. Бо Катчер захопився акторкою Мілою Куніс. Цей період життя став для Демі Мур неймовірно тяжким: вона пережила депресію, лікувалася у клініці, посварилася з доньками. Після хворобливого розриву з Ештоном акторка була настільки неадекватною, що терзала своїх доньок примхами і нервовими зривами, внаслідок чого діти віддалилися від неї і припинили спілкуватися.

Минуло трохи часу, і старша донька Румер спробувала помиритися з мамою. Можливо, перемир’я вплинуло на зовнішній вигляд Демі Мур: вона світиться від щастя, виглядає впевненою і почала частіше з’являтися на світських заходах.