Передплата 2024 «Добрий господар»

У Лізі Європи кращі шанси в “Дніпра”. А “ Динамо” буде важко...

Хоча суперник “Дніпра” у чвертьфіналі футбольної Ліги Європи, бельгійський “Брюгге”, на своєму полі не пропустив, шанси дніпропетровців на вихід до півфіналу — непогані.

Опонент “Дніпра” не справив враження команди, яку не можна перемогти. Зрештою, у Брюгге саме підопічні Маркевича мали ігрову перевагу, кілька разів могли відзначитися... У Києві “Дніпру” вкрай потрібно забити першим. Тому важливо... не дуже спішити цей гол забивати. Якщо “Брюгге” проведе разючу контратаку і відкриє рахунок, “Дніпру” треба буде забивати вже два голи. Футболісти українського клубу можуть почати нервувати, і як наслідок, помилятися... Так чи інакше, перемога з будь-яким рахунком, яка виведе “Дніпро” до півфіналу Ліги Європи, — завдання цілком до снаги.

Будь-який переможний рахунок задовольнить у матчі-відповіді також “Динамо”. Але досягти його киянам буде набагато важче, ніж дніпропетровцям. У Києві “Фіорентина” продемонструвала, що переважає “Динамо” за класом. Складалося враження, що “фіалки” будь-якої миті можуть додати, натомість динамівці наприкінці матчу ледве ноги волочили, не могли зачепитися за м'яч... Пропущений у Києві гол ускладнив киянам їх і без того нелегке флорентійське життя. На виїзді “Динамо” обов'язково треба забивати, а значить, підопічні Реброва будуть змушені відкриватися. Єгиптянин Салах, що мучив динамівський захист у Києві, матиме де розбігтися. А тут іще й надійний київський оборонець Драгович пропустить матч через перебір жовтих карток...

Утім, передчасно “ховати” динамівців не треба. Навіть у загалом невдалому для киян першому матчі, визнав наставник “Фіорентини” Монтелла, був відрізок, коли йому здалося, що “фіалки” повинні програти... Матч із “Волинню” довів, що підопічні Реброва вже навчилися тримати удар. Так, у Флоренції буде дуже важко... Але чим не шанс для того ж Ярмоленка показати Європі, чого він вартий?

Схожі новини